Intel Israel har startet byggingen av det som skal bli verdens smarteste kontorbygg. Det 34 000 kvadratmeter store utviklingssenteret bygges i Petah Tikva. Det vil kjøre helt på sensorer og være helt digitalisert, skriver Israel National News. Bygningen vil bli brukt som arbeidsplass for 2500 ansatte og vil inneholde ansiktsgjenkjenning slik at de ansatte aldri trenger å bære ID-kort eller merker.  Lysene og temperaturen i rommene vil bli overvåket av sensorer og sensorer vil også hjelpe ansatte med å finne parkeringsplasser. Bygget vil laste opp relevante data i møterom og hjelpe ansatte å organisere sine personlige tidsplaner. Ifølge nettstedet No Camels, som er den israelske avisens kilde, uttaler Intel at bygningen vil lære vaner av ansatte og imøtekomme deres personlige behov. Bygningen er forventet å være fullført innen 2019, og har blitt sertifisert som energitrygg.

intelIntel Israel har startet byggingen av det som skal bli verdens smarteste kontorbygg. Det 34 000 kvadratmeter store utviklingssenteret bygges i Petah Tikva. Det vil kjøre helt på sensorer og være helt digitalisert, skriver Israel National News. Bygningen vil bli brukt som arbeidsplass for 2500 ansatte og vil inneholde ansiktsgjenkjenning slik at de ansatte aldri trenger å bære ID-kort eller merker.

 Lysene og temperaturen i rommene vil bli overvåket av sensorer og sensorer vil også hjelpe ansatte med å finne parkeringsplasser. Bygget vil laste opp relevante data i møterom og hjelpe ansatte å organisere sine personlige tidsplaner. Ifølge nettstedet No Camels, som er den israelske avisens kilde, uttaler Intel at bygningen vil lære vaner av ansatte og imøtekomme deres personlige behov. Bygningen er forventet å være fullført innen 2019, og har blitt sertifisert som energitrygg.