Israel og Kina har undertegnet et «Memorandum of Understanding», og er enige om å videreutvikle samarbeidet mellom sine respektive lovgivende organer og utvide det stadig voksende samarbeidet mellom de to landene, skriver United with Israel. Zhang Dejiang, leder av den faste komiteen i den kinesiske folkekongressen i Kina, og Knessets president Yuli-Yoel Edelstein, signerte avtalen tirsdag. De to parlamentslederne ble enige om å utdype samarbeidet mellom de to lovgivende forsamlingene og dele kunnskap knyttet til lovgivning. "Ditt besøk i dag, og signeringen av avtalen, er bevis på de nære forbindelsene mellom våre land," sa Edelstein etter en seremoni i Knesset`s Chagall Hall. "Til tross for de geografiske og kulturelle forskjellene, og, selvfølgelig, forskjellen i størrelsen på befolkningen, har begge land har et dypt engasjement for flere tusen år gamle tradisjoner og historie," sa han. Edelstein fremhevet økt samarbeid mellom Israel og Kina på flere felt, blant annet innovasjon, fornybar energi og miljø. Han minnet om at landene neste år vil markere 25 år siden etableringen av diplomatiske forbindelser mellom dem. Begge parlamenter vil formulere en felles arbeidsplan for å markere begivenheten. Dejiang sa at samarbeidet mellom Israel og Kina bør prioriteres. "Til nå har samarbeidet mellom landene gitt gode resultater," sa han. "Det er et modig vennskap mellom våre regjeringer. Israel er en supermakt innen innovasjon og fornybar energi, og i Kina er det et veldig stort marked, slik at begge land har mye å tilby hverandre." Lederen av det kinesiske parlamentet bemerket at siden åpningen av en direkte flyrute mellom Kina og Israel har antall kinesiske turister i Israel økte med 40%. «Selv om bare en halv prosent av den kinesiske befolkningen vil besøke Israel, vil landets økonomi blomstre og blomstre,» svarte lederen for Knessets vennskapsforening mellom Israel og Kina, Erel Margalit, med et smil. Knessets ordfører fremhevet Israels ønske om å samarbeide med Kina på ulike problemstillinger knyttet til miljø, fornybar energi, landbruk og alt annet som kan bidra til fred og stabilitet i begge land. Dejiang snakket om Kina `s rolle i å redde jøder under andre verdenskrig, og Edelstein sa at den jødiske nasjonen og staten Israel var takknemlig overfor det kinesiske folk for dette arbeidet, skriver United with Israel.

kina_israelIsrael og Kina har undertegnet et «Memorandum of Understanding», og er enige om å videreutvikle samarbeidet mellom sine respektive lovgivende organer og utvide det stadig voksende samarbeidet mellom de to landene, skriver United with Israel.

Zhang Dejiang, leder av den faste komiteen i den kinesiske folkekongressen i Kina, og Knessets president Yuli-Yoel Edelstein, signerte avtalen tirsdag.

De to parlamentslederne ble enige om å utdype samarbeidet mellom de to lovgivende forsamlingene og dele kunnskap knyttet til lovgivning. “Ditt besøk i dag, og signeringen av avtalen, er bevis på de nære forbindelsene mellom våre land,” sa Edelstein etter en seremoni i Knesset`s Chagall Hall.

“Til tross for de geografiske og kulturelle forskjellene, og, selvfølgelig, forskjellen i størrelsen på befolkningen, har begge land har et dypt engasjement for flere tusen år gamle tradisjoner og historie,” sa han.

Edelstein fremhevet økt samarbeid mellom Israel og Kina på flere felt, blant annet innovasjon, fornybar energi og miljø. Han minnet om at landene neste år vil markere 25 år siden etableringen av diplomatiske forbindelser mellom dem. Begge parlamenter vil formulere en felles arbeidsplan for å markere begivenheten. Dejiang sa at samarbeidet mellom Israel og Kina bør prioriteres. “Til nå har samarbeidet mellom landene gitt gode resultater,” sa han. “Det er et modig vennskap mellom våre regjeringer. Israel er en supermakt innen innovasjon og fornybar energi, og i Kina er det et veldig stort marked, slik at begge land har mye å tilby hverandre.”

Lederen av det kinesiske parlamentet bemerket at siden åpningen av en direkte flyrute mellom Kina og Israel har antall kinesiske turister i Israel økte med 40%. «Selv om bare en halv prosent av den kinesiske befolkningen vil besøke Israel, vil landets økonomi blomstre og blomstre,» svarte lederen for Knessets vennskapsforening mellom Israel og Kina, Erel Margalit, med et smil.

Knessets ordfører fremhevet Israels ønske om å samarbeide med Kina på ulike problemstillinger knyttet til miljø, fornybar energi, landbruk og alt annet som kan bidra til fred og stabilitet i begge land.

Dejiang snakket om Kina `s rolle i å redde jøder under andre verdenskrig, og Edelstein sa at den jødiske nasjonen og staten Israel var takknemlig overfor det kinesiske folk for dette arbeidet, skriver United with Israel.