Israel Aerospace Industries (IAI) har utviklet «Barak 8 Air and Missile Defense System» som kan brukes på sjøen eller på land, og er utformet for å fange opp kort til lang rekkeviddetrusler. Nå meldes det at det indiske forsvarsdepartementet har gjennomført en vellykket test av det israelske systemet, skriver World Israel News. Indiske medier rapporterer ifølge World Israel News at testområdet hvor prosjektilet ble avfyrt ligger i landets østlige Chandipur landsby. Missilet ble avfyrt fra en mobil utskytningsrampe. Israel Aerospace Industries har ikke vært helt alene om å utvikle forsvarssystemet. Det er  utviklet i fellesskap av Israel Aerospace Industries (IAI), India Defence Research & Development (DRDO), Israels administrasjon for utvikling av våpen og teknologisk infrastruktur, Elta Systems, Rafael og andre selskaper. Se en presentasjon av Barak 8 her.

barak8Israel Aerospace Industries (IAI) har utviklet «Barak 8 Air and Missile Defense System» som kan brukes på sjøen eller på land, og er utformet for å fange opp kort til lang rekkeviddetrusler. Nå meldes det at det indiske forsvarsdepartementet har gjennomført en vellykket test av det israelske systemet, skriver World Israel News.

Indiske medier rapporterer ifølge World Israel News at testområdet hvor prosjektilet ble avfyrt ligger i landets østlige Chandipur landsby. Missilet ble avfyrt fra en mobil utskytningsrampe.

Israel Aerospace Industries har ikke vært helt alene om å utvikle forsvarssystemet. Det er  utviklet i fellesskap av Israel Aerospace Industries (IAI), India Defence Research & Development (DRDO), Israels administrasjon for utvikling av våpen og teknologisk infrastruktur, Elta Systems, Rafael og andre selskaper.

Se en presentasjon av Barak 8 her.