Det Israel-baserte Jelly Button Games kunngjorde nylig at et av deres spill, Pirate Kings, har krysset terskelen på 70 millioner spillere som har lastet ned og spilt spillet. Det gjør spillet til et av de mest populære smartphone-spill som er utviklet i Israel, skriver Ynet News. Jelly Button Games, som ble etablert i 2011 og som har kontor i Tel Aviv, er en av de mest fremtredende smarttelefonspillselskaper i Israel. Pirate Kings er deres flaggskipspill. Det er et sosialt spill hvis formål er å bygge en piratøy, angripe andre spillere og stjele deres skatt. Valuta i spillet kan være tjent gjennom roulettehjulet eller man kan bruke ekte penger. Spillet er tilgjengelig for Android, iPhone og datamaskiner. Ifølge selskapet har 70 millioner spillere lastet ned spillet og spilt det siden det ble lansert. Imidlertid har antall aktive spillere ikke blitt avslørt. Om lag 60 % av spillerne kommer fra USA, England, Thailand, Vietnam og Malaysia, og er også populært i den arabiske verden, aller mest i Qatar, De forente arabiske emirater og Kuwait. I Israel har rundt 2 millioner spillere lastet ned og spilt spillet i de siste 3 årene. Selskapet har ikke offentliggjort nøyaktig hvor mye inntekter spillet genererer, men innrømmer det er lønnsomt. Selskapet sysselsetter 80 personer, og jobber for tiden med et nytt spill som skal lanseres i nær fremtid. Jelly Button Games ble grunnlagt av Ron Saranga, Ron Rejwan, Alon Lev, Mor Shani og Moti Novo. "Vi startet selskapet fordi vi ønsket å gjøre noe annerledes, ikke gambling eller kloning av andre spill. Vi ønsket å skape noe nytt og ha det gøy," sier alon Lev til Ynet News. Ifølge GameIS, den digitale spillbransjeforening i Israel, er det i dag 200 spillselskaper som er aktive i Israel. Den mest vellykkede er ifølge Ynet News Playtika, som har produsert sosiale spill. Dette selskapet ble solgt for 4.4 milliarder dollar til et kinesisk konsortium som også kjøpte Caesars Interactive.

pirate_kingsDet Israel-baserte Jelly Button Games kunngjorde nylig at et av deres spill, Pirate Kings, har krysset terskelen på 70 millioner spillere som har lastet ned og spilt spillet. Det gjør spillet til et av de mest populære smartphone-spill som er utviklet i Israel, skriver Ynet News. Jelly Button Games, som ble etablert i 2011 og som har kontor i Tel Aviv, er en av de mest fremtredende smarttelefonspillselskaper i Israel.

Pirate Kings er deres flaggskipspill. Det er et sosialt spill hvis formål er å bygge en piratøy, angripe andre spillere og stjele deres skatt. Valuta i spillet kan være tjent gjennom roulettehjulet eller man kan bruke ekte penger. Spillet er tilgjengelig for Android, iPhone og datamaskiner.
Ifølge selskapet har 70 millioner spillere lastet ned spillet og spilt det siden det ble lansert. Imidlertid har antall aktive spillere ikke blitt avslørt. Om lag 60 % av spillerne kommer fra USA, England, Thailand, Vietnam og Malaysia, og er også populært i den arabiske verden, aller mest i Qatar, De forente arabiske emirater og Kuwait.
I Israel har rundt 2 millioner spillere lastet ned og spilt spillet i de siste 3 årene. Selskapet har ikke offentliggjort nøyaktig hvor mye inntekter spillet genererer, men innrømmer det er lønnsomt. Selskapet sysselsetter 80 personer, og jobber for tiden med et nytt spill som skal lanseres i nær fremtid.
Jelly Button Games ble grunnlagt av Ron Saranga, Ron Rejwan, Alon Lev, Mor Shani og Moti Novo. “Vi startet selskapet fordi vi ønsket å gjøre noe annerledes, ikke gambling eller kloning av andre spill. Vi ønsket å skape noe nytt og ha det gøy,” sier alon Lev til Ynet News.
Ifølge GameIS, den digitale spillbransjeforening i Israel, er det i dag 200 spillselskaper som er aktive i Israel. Den mest vellykkede er ifølge Ynet News Playtika, som har produsert sosiale spill. Dette selskapet ble solgt for 4.4 milliarder dollar til et kinesisk konsortium som også kjøpte Caesars Interactive.