Etter en pause på flere år gjenopptok og den israelske operaen i samarbeid med Tel Aviv kommune tradisjonen med å vise forestillinger i byens Yarkon Park gratis for publikum. I går var det en ny og unik produksjon av Madame Butterfly som ifølge YnetNews ble oppført i parken. Madame Butterfly, av Giacomo Puccini, anses å være en av de mest elskede operaer siden den debuterte i 1904 på Teatro alla Scala i Milano.  Forestillingen i går inneholdt en oppdatert versjon beregnet på et bredere publikum og varte i en og en halv time. Tradisjonen med å holde gratis operaer startet for 15 år siden i Rabin Square i Tel Aviv, og ble senere flyttet til Ganey Yehoshua i Yarkon Park. Mer enn 20.000 mennesker kommer hvert år for å høre lydene av opera og se hundrevis av flotte artister og musikere arrangert av ordfører i Tel Aviv Ron Huldai, skriver Ynet News. En oppføring av den berømte operaen kan du se her.

madame_butterflyEtter en pause på flere år gjenopptok og den israelske operaen i samarbeid med Tel Aviv kommune tradisjonen med å vise forestillinger i byens Yarkon Park gratis for publikum. I går var det en ny og unik produksjon av Madame Butterfly som ifølge YnetNews ble oppført i parken. Madame Butterfly, av Giacomo Puccini, anses å være en av de mest elskede operaer siden den debuterte i 1904 på Teatro alla Scala i Milano. 

Forestillingen i går inneholdt en oppdatert versjon beregnet på et bredere publikum og varte i en og en halv time.

Tradisjonen med å holde gratis operaer startet for 15 år siden i Rabin Square i Tel Aviv, og ble senere flyttet til Ganey Yehoshua i Yarkon Park. Mer enn 20.000 mennesker kommer hvert år for å høre lydene av opera og se hundrevis av flotte artister og musikere arrangert av ordfører i Tel Aviv Ron Huldai, skriver Ynet News.

En oppføring av den berømte operaen kan du se her.