I USA har det ikke vært uvanlig at delstatsledere reiser til Israel med store delegasjoner for å hjelpe frem delstatens næringsliv. Denne måneden er det Maryland guvernør Larry Hogan som er på tur til Israel sammen med en gruppe bedriftsledere, skriver Associated Press. Turen vil fokusere på økonomisk utvikling og vil omfatte stopp i Tel Aviv og Jerusalem.   Den syv-dagers lange turen er planlagt fra 19 september til 26 september. Med seg har guvernøren både lokale næringslivsledere og offentlige tjenestemenn fra delstaten. Fra den private sektoren vil 25 representanter delta i reisen, sier Barry Bogage, administrerende direktør i Maryland Israel Development Center, et offentlig-privat partnerskap som arbeider sammen med statens handelsdepartement. Bogage sier til Associated Press at Israel er et sterkt marked for Maryland på grunn av en felles interesse i høyteknologiske bedrifter som biovitenskap og datasikkerhet. Turen inkluderer stopp i Tel Aviv og Jerusalem. Marylands tjenestemenn vil ha private møter med bedriftsledere, samt delta på offentlige arrangementer og foredrag. Hogan vil være hovedtaler på en konferanse på Tel Aviv University campus rettet mot å hjelpe høyteknologiske gründere med kontakt med investorer og støttetjenester. Kostnaden for turen til delstaten Maryland er anslått til å være ca. 120 000 dollar.

maryland_governor_-larry_-hoganI USA har det ikke vært uvanlig at delstatsledere reiser til Israel med store delegasjoner for å hjelpe frem delstatens næringsliv. Denne måneden er det Maryland guvernør Larry Hogan som er på tur til Israel sammen med en gruppe bedriftsledere, skriver Associated Press. Turen vil fokusere på økonomisk utvikling og vil omfatte stopp i Tel Aviv og Jerusalem.  

Den syv-dagers lange turen er planlagt fra 19 september til 26 september. Med seg har guvernøren både lokale næringslivsledere og offentlige tjenestemenn fra delstaten. Fra den private sektoren vil 25 representanter delta i reisen, sier Barry Bogage, administrerende direktør i Maryland Israel Development Center, et offentlig-privat partnerskap som arbeider sammen med statens handelsdepartement.

Bogage sier til Associated Press at Israel er et sterkt marked for Maryland på grunn av en felles interesse i høyteknologiske bedrifter som biovitenskap og datasikkerhet.

Turen inkluderer stopp i Tel Aviv og Jerusalem. Marylands tjenestemenn vil ha private møter med bedriftsledere, samt delta på offentlige arrangementer og foredrag. Hogan vil være hovedtaler på en konferanse på Tel Aviv University campus rettet mot å hjelpe høyteknologiske gründere med kontakt med investorer og støttetjenester. Kostnaden for turen til delstaten Maryland er anslått til å være ca. 120 000 dollar.