Da den legendariske engelske artisten, Morrissey, onsdag spilte på Caesarea Amphitheater i Israel fremførte han låten «All the Lazy Dykes» med et kjempestort ansiktbilde av en jødinne bak seg på scenen. Bildet viste Gertrude Stein som døde i 1946 72 år gammel.  Et minnesmerke over Gertrude Stein står på den øverste terrassen i Bryant Park i New York. Hun var forfatter og kunstsamler, og venn med verdensberømtheter som Pablo Picasso og Ernst Hemingsway. Her synger Morrissey foran bildet av hans forbilde.

Morrissey_Israel2Da den legendariske engelske artisten, Morrissey, onsdag spilte på Caesarea Amphitheater i Israel fremførte han låten «All the Lazy Dykes» med et kjempestort ansiktbilde av en jødinne bak seg på scenen. Bildet viste Gertrude Stein som døde i 1946 72 år gammel.  Et minnesmerke over Gertrude Stein står på den øverste terrassen i Bryant Park i New York.

Hun var forfatter og kunstsamler, og venn med verdensberømtheter som Pablo Picasso og Ernst Hemingsway.

Her synger Morrissey foran bildet av hans forbilde.