Horder av insekter, sjødyr og gamle fossiler er samlet i et nytt museum formet som en gigantisk Noahs Ark som forteller historien om en viktig evolusjonær passeringsvei over Israel. Eksperter sier alle mennesker og andre dyr måtte passere gjennom Israel på sin første reise ut av Afrika til Europa og Asia. Rundt 5 millioner eksemplarer vil neste år bli utstilt på Steinhardt Museum of Natural History i Tel Aviv University campus. Museet er oppkalt etter sin viktigste støttespiller, den amerikanske finansmannen og ivrig Israelsupporter Michael Steinhardt, skriver Israel Hayom. Steinhardt og hans kone, Judy, er medgrunnleggere til organisasjonen Taglit-Birthright Israel, som har eksistert i 16 år, og har som mål å koble unge jøder til Israel og til jødiske identitet gjennom gratis 10-dagers pedagogiske turer i landet.

Museum_dyr_IsraelHorder av insekter, sjødyr og gamle fossiler er samlet i et nytt museum formet som en gigantisk Noahs Ark som forteller historien om en viktig evolusjonær passeringsvei over Israel. Eksperter sier alle mennesker og andre dyr måtte passere gjennom Israel på sin første reise ut av Afrika til Europa og Asia. Rundt 5 millioner eksemplarer vil neste år bli utstilt på Steinhardt Museum of Natural History i Tel Aviv University campus.

Museet er oppkalt etter sin viktigste støttespiller, den amerikanske finansmannen og ivrig Israelsupporter Michael Steinhardt, skriver Israel Hayom. Steinhardt og hans kone, Judy, er medgrunnleggere til organisasjonen Taglit-Birthright Israel, som har eksistert i 16 år, og har som mål å koble unge jøder til Israel og til jødiske identitet gjennom gratis 10-dagers pedagogiske turer i landet.