En PR-kampanje med sikte på å fremme en fornuftig holdning til soling har hatt en positiv effekt i Israel, hvor folk flokker til de vakre strendene. Den aggressive kampanjen basert på bevissthet, identifikasjon og forskning har tydeligvis lyktes i bekjempelsen av hudkreft i Israel, skriver United With Israel, med Media Line som kilde. Kampanjen har vært ledet av Israel Cancer Association (ICA). "Vi var tredje i verden i hudkreft og dødelighet etter Australia og New Zealand, og det var selvfølgelig fordi vi har mange folk som kommer fra Europa med lys hud," sier generaldirektør Miri Ziv i Israel Cancer Association (ICA) til The Media line. "I de siste fem årene har Israel falt til det 20. landet med de høyeste tilfellene av hudkreft, og i form av dødelighet, falt vi til nummer 13 for menn og nummer 20 for kvinner." Selv om hudkreft er på vei oppover globalt, har sykdommen stabilisert seg i Israel. Ziv tilskriver suksessen i stor grad til Israel Cancer Association sin fokus på å fremme en fornuftig holdning til soling i TV og i media. Andre årsaker, forklarer hun, er de nyopprettede hudpleie-apps, for eksempel "DermaCompare", og utvikling av immunterapimedisin. Den nyeste nyeste app, DermaCompare, lansert på markedet for bare seks måneder siden er FDA godkjent, bruker flyvåpenets bildebehandling og store dataanalyser for å spore mistenkelige føflekker ved å få brukerne til å ta bilder av seg selv mens de er kledd bare undertøyet og laste opp til bildene til appen."

FerieEn PR-kampanje med sikte på å fremme en fornuftig holdning til soling har hatt en positiv effekt i Israel, hvor folk flokker til de vakre strendene. Den aggressive kampanjen basert på bevissthet, identifikasjon og forskning har tydeligvis lyktes i bekjempelsen av hudkreft i Israel, skriver United With Israel, med Media Line som kilde. Kampanjen har vært ledet av Israel Cancer Association (ICA).

“Vi var tredje i verden i hudkreft og dødelighet etter Australia og New Zealand, og det var selvfølgelig fordi vi har mange folk som kommer fra Europa med lys hud,” sier generaldirektør Miri Ziv i Israel Cancer Association (ICA) til The Media line. “I de siste fem årene har Israel falt til det 20. landet med de høyeste tilfellene av hudkreft, og i form av dødelighet, falt vi til nummer 13 for menn og nummer 20 for kvinner.”

Selv om hudkreft er på vei oppover globalt, har sykdommen stabilisert seg i Israel. Ziv tilskriver suksessen i stor grad til Israel Cancer Association sin fokus på å fremme en fornuftig holdning til soling i TV og i media. Andre årsaker, forklarer hun, er de nyopprettede hudpleie-apps, for eksempel “DermaCompare”, og utvikling av immunterapimedisin.

Den nyeste nyeste app, DermaCompare, lansert på markedet for bare seks måneder siden er FDA godkjent, bruker flyvåpenets bildebehandling og store dataanalyser for å spore mistenkelige føflekker ved å få brukerne til å ta bilder av seg selv mens de er kledd bare undertøyet og laste opp til bildene til appen.”