Israel er i ferd med å bli en ledende nasjon når det gjelder eksport av avansert teknologi og løsninger innen tannhelse. Den israelske tannlegeindustrien har hatt betydelig vekst de siste årene, skriver Ynet News. Eksporten i bransjen har passert en halv milliard dollar, opplyser det israelske eksportinstituttet, som nå har etablert en egen avdeling med hovedmål å bistå israelske selskaper med eksport av tannhelsetjenester og produkter. Ifølge en undersøkelse gjennomført av Israel Export Institute, er det mer enn 100 israelske selskaper som arbeider i bransjen, en 50 prosent økning sammenlignet med for ti år siden. Eksporten er like imponerende, med mer enn 540 millioner dollar generert i salg i utlandet i 2013-2014. Det vanligste eksportprodukter er implantater, men i tillegg inneholder næringen andre tannhelsefelt der israelske selskaper er aktive," sier Raphaele Moog, leder av den nye tannlegeteknologiavdelingen ved Israel Export Institute.  «Mange av de rundt 100 selskapene innen bransjen er på utkikk etter en måte å bryte seg inn i det internasjonale markedet,» sier hun til Ynet News.

tannlegeIsrael er i ferd med å bli en ledende nasjon når det gjelder eksport av avansert teknologi og løsninger innen tannhelse. Den israelske tannlegeindustrien har hatt betydelig vekst de siste årene, skriver Ynet News. Eksporten i bransjen har passert en halv milliard dollar, opplyser det israelske eksportinstituttet, som nå har etablert en egen avdeling med hovedmål å bistå israelske selskaper med eksport av tannhelsetjenester og produkter.

Ifølge en undersøkelse gjennomført av Israel Export Institute, er det mer enn 100 israelske selskaper som arbeider i bransjen, en 50 prosent økning sammenlignet med for ti år siden. Eksporten er like imponerende, med mer enn 540 millioner dollar generert i salg i utlandet i 2013-2014.

Det vanligste eksportprodukter er implantater, men i tillegg inneholder næringen andre tannhelsefelt der israelske selskaper er aktive,” sier Raphaele Moog, leder av den nye tannlegeteknologiavdelingen ved Israel Export Institute.  «Mange av de rundt 100 selskapene innen bransjen er på utkikk etter en måte å bryte seg inn i det internasjonale markedet,» sier hun til Ynet News.