IAI Heron 1 er en mellemdistanse drone med en maksimal Hastighet på 210 km / t, en rekkevidde på 350 km. Den er i stand til å bære en rakett på 250 kg.  Den israelsk produserte dronen skal nå brukes av det tyske forsvaret i forbindelse med utplasseringen av tyske soldater i Mali, skriver UPI. Tyskerne skal delta på et fredsbevarende oppdrag i foreløpig 15 måneder fra november. Avtalen om dronen, som leases av Airbus, og støttetjenestene, ble underskrevet etter initiativ fra det tyske selskapet som har ansvaret for forsvarsanskaffelser for det tyske forsvaret, BAAInBw- En viktig suksessfaktor for dette nye oppdraget er vår erfaring fra mer enn 2300 oppdrag over Afghanistan ", sier Thomas Reinartz, leder for salg for ubemannede systemer på Airbus. "Der har vi har vist vår pålitelighet til full tilfredsstillelse for våre kunder," sier han. Tyskland har tidligere besluttet å kjøpe opptil fem Heron TP ubemannede (UAV) fly laget av Israel Aerospace Industries (IAI) for å forsvare sine soldater utplassert utenfor Tyskland, i følge World Israel News. «Dette handler om droner som kan være bevæpnet, som vil være standard i fremtiden,» uttalte den tyske forsvarsministeren Ursula von der Leyen i februar i år.. «Det er viktig for beskyttelse av våre soldater i utplasseringer i utlandet,» forklarer hun. Valget av israelske droner ble støttet av forsvarslederen Volker Wieker. Heron TP brukes i dag i det israelske luftforsvaret (IAF) under navnet «Eitan.» Dronen er i følge World Israel News utformet som en multi-system plattform for å løse lokale og internasjonale kunders behov og utføre en rekke strategiske oppdrag med en høy grad av pålitelighet. Den er designet for å fly i stor høyde på oppdrag som spenner over flere dager.

IAI HIAI Heron 1eron 1 er en mellemdistanse drone med en maksimal Hastighet på 210 km / t, en rekkevidde på 350 km. Den er i stand til å bære en rakett på 250 kg.  Den israelsk produserte dronen skal nå brukes av det tyske forsvaret i forbindelse med utplasseringen av tyske soldater i Mali, skriver UPI. Tyskerne skal delta på et fredsbevarende oppdrag i foreløpig 15 måneder fra november.

Avtalen om dronen, som leases av Airbus, og støttetjenestene, ble underskrevet etter initiativ fra det tyske selskapet som har ansvaret for forsvarsanskaffelser for det tyske forsvaret, BAAInBw-

En viktig suksessfaktor for dette nye oppdraget er vår erfaring fra mer enn 2300 oppdrag over Afghanistan “, sier Thomas Reinartz, leder for salg for ubemannede systemer på Airbus. “Der har vi har vist vår pålitelighet til full tilfredsstillelse for våre kunder,” sier han.

Tyskland har tidligere besluttet å kjøpe opptil fem Heron TP ubemannede (UAV) fly laget av Israel Aerospace Industries (IAI) for å forsvare sine soldater utplassert utenfor Tyskland, i følge World Israel News. «Dette handler om droner som kan være bevæpnet, som vil være standard i fremtiden,» uttalte den tyske forsvarsministeren Ursula von der Leyen i februar i år..

«Det er viktig for beskyttelse av våre soldater i utplasseringer i utlandet,» forklarer hun. Valget av israelske droner ble støttet av forsvarslederen Volker Wieker.

Heron TP brukes i dag i det israelske luftforsvaret (IAF) under navnet «Eitan.» Dronen er i følge World Israel News utformet som en multi-system plattform for å løse lokale og internasjonale kunders behov og utføre en rekke strategiske oppdrag med en høy grad av pålitelighet. Den er designet for å fly i stor høyde på oppdrag som spenner over flere dager.