Rambam, det største sykehuset i Nord-Israel, har blitt en "må-se" destinasjon for diplomater og besøker tjenestemenn fra hele verden. De kommer for å se på Rambams internasjonalt anerkjente traumesenter, og Sammy Ofer Underground Emergency Hospital, det største anlegg av sitt slag i verden. Og de ønsker å lære mer om Rambam sin banebrytende prestasjoner i medisinsk forskning og teknologisk innovasjon. Ambassadører fra Thailand, Storbritannia, Uruguay, Spania og Sverige er blant dem som har besøkt sykehuset i Haifa i løpet av det siste året, forteller sykehuset i en pressemelding. Det har også vært besøk fra en medisinsk delegasjoner fra Estland og FN. Ordføreren i Leipzig i Tyskland, og en senior politisk delegasjon fra Boston, i USA, tok også med seg Rambam på deres travle reiseruter. Mange flere slike besøk er planlagt i månedene som kommer. Under disse besøkene blir gjestene presentert for nøkkeltall ved Rambam og etablerer grunnlaget for fremtidig samarbeid. Ifølge Dr. Esty Golan, Rambam administrerende direktør for internasjonale relasjoner og sjef for strategisk utvikling, setter ikke denne levende interessen sykehuset i et positivt lys, men også hele landet. "Når disse høyprofilerte besøkende kommer til Rambam får de et glimt av det virkelige Israel og får se et mikrokosmos av det israelske samfunnet på sitt beste. Dette er noe du må se og oppleve for å forstå. Når du gjør det etterlater det en dypt positivt inntrykk," mener han. Israels fremragende prestasjoner i medisinske fag er anerkjent over hele verden og et besøk til Rambam er en mulighet til å oppleve israelske medisin alt på ett sted. På Rambam, finner de et universitetssykehus som leverer utmerket omsorg til en svært mangfoldig befolkning innenfor det offentlige helsevesenet, og som produserer nyvinninger i forskning og teknologi som transformerer medisinsk praksis. "Det faktum at vi er i stand til å tiltrekke seg disse ekstremt opptatte offentlige personene til sykehuset vårt er helt klart en enorm prestasjon som tjener interessene til våre pasienter, innbyggerne i Haifa, og hele nasjonen," bemerker professor Rafi Beyar, administrerende direktør og ekspedisjonssjef av Rambam.

Rambam_HaifaRambam, det største sykehuset i Nord-Israel, har blitt en “må-se” destinasjon for diplomater og besøker tjenestemenn fra hele verden. De kommer for å se på Rambams internasjonalt anerkjente traumesenter, og Sammy Ofer Underground Emergency Hospital, det største anlegg av sitt slag i verden. Og de ønsker å lære mer om Rambam sin banebrytende prestasjoner i medisinsk forskning og teknologisk innovasjon.

Ambassadører fra Thailand, Storbritannia, Uruguay, Spania og Sverige er blant dem som har besøkt sykehuset i Haifa i løpet av det siste året, forteller sykehuset i en pressemelding. Det har også vært besøk fra en medisinsk delegasjoner fra Estland og FN. Ordføreren i Leipzig i Tyskland, og en senior politisk delegasjon fra Boston, i USA, tok også med seg Rambam på deres travle reiseruter. Mange flere slike besøk er planlagt i månedene som kommer.

Under disse besøkene blir gjestene presentert for nøkkeltall ved Rambam og etablerer grunnlaget for fremtidig samarbeid. Ifølge Dr. Esty Golan, Rambam administrerende direktør for internasjonale relasjoner og sjef for strategisk utvikling, setter ikke denne levende interessen sykehuset i et positivt lys, men også hele landet.

“Når disse høyprofilerte besøkende kommer til Rambam får de et glimt av det virkelige Israel og får se et mikrokosmos av det israelske samfunnet på sitt beste. Dette er noe du må se og oppleve for å forstå. Når du gjør det etterlater det en dypt positivt inntrykk,” mener han.

Israels fremragende prestasjoner i medisinske fag er anerkjent over hele verden og et besøk til Rambam er en mulighet til å oppleve israelske medisin alt på ett sted. På Rambam, finner de et universitetssykehus som leverer utmerket omsorg til en svært mangfoldig befolkning innenfor det offentlige helsevesenet, og som produserer nyvinninger i forskning og teknologi som transformerer medisinsk praksis.

“Det faktum at vi er i stand til å tiltrekke seg disse ekstremt opptatte offentlige personene til sykehuset vårt er helt klart en enorm prestasjon som tjener interessene til våre pasienter, innbyggerne i Haifa, og hele nasjonen,” bemerker professor Rafi Beyar, administrerende direktør og ekspedisjonssjef av Rambam.