Tjueseks ledende helsepersonell fra 20 land kom nylig til Haifa for å delta i Rambam prestisjetunge traumemedisin kurs. Formålet med kurset var å dele Rambams kompetanse i behandling av militære og sivile traumeofre, og gi deltakerne verktøy til å utvikle systemer som kan håndtere traumatiske hendelser i sine hjemland. Det er 13. året dettte kurset tilbys i samarbeid MASHAV, Israels Agency for International Development Cooperation. Deltakerne i årets traumekurs inkluderte høyt nivå medisinsk personell fra Østen, Latin-Amerika, USA og Europa. Blant dem var direktør for Office for Emergency Medical Systems i Thailand, senior medisinsk offiser fra FN-styrkene på Golan Heights, fungerende direktør for National Emergency Medical Services Center i Nepal, bare for å nevne noen eksempler. En av de mange aktivitetene som tilbys av Rambam Center for Trauma and Emergency Medicine Studies er et to-ukers internasjonalt traumekurset som omfatter forelesninger, workshops, opplæringsaktiviteter, simuleringer, og turer i Rambam og andre steder rundt om i landet. "Vi har stor erfaring gjennom behandling av ofre for krig, terror og ulykker, og deler det til fordel for medisinske systemer rundt om i verden. Medisin er et internasjonalt språk som vi bruker her på Rambam for å bidra til å redde liv rundt om i verden," sier direktør Gila Hymes i en pressemelding.

Ramban_hospitalTjueseks ledende helsepersonell fra 20 land kom nylig til Haifa for å delta i Rambam prestisjetunge traumemedisin kurs. Formålet med kurset var å dele Rambams kompetanse i behandling av militære og sivile traumeofre, og gi deltakerne verktøy til å utvikle systemer som kan håndtere traumatiske hendelser i sine hjemland.

Det er 13. året dettte kurset tilbys i samarbeid MASHAV, Israels Agency for International Development Cooperation.

Deltakerne i årets traumekurs inkluderte høyt nivå medisinsk personell fra Østen, Latin-Amerika, USA og Europa. Blant dem var direktør for Office for Emergency Medical Systems i Thailand, senior medisinsk offiser fra FN-styrkene på Golan Heights, fungerende direktør for National Emergency Medical Services Center i Nepal, bare for å nevne noen eksempler.

En av de mange aktivitetene som tilbys av Rambam Center for Trauma and Emergency Medicine Studies er et to-ukers internasjonalt traumekurset som omfatter forelesninger, workshops, opplæringsaktiviteter, simuleringer, og turer i Rambam og andre steder rundt om i landet.

“Vi har stor erfaring gjennom behandling av ofre for krig, terror og ulykker, og deler det til fordel for medisinske systemer rundt om i verden. Medisin er et internasjonalt språk som vi bruker her på Rambam for å bidra til å redde liv rundt om i verden,” sier direktør Gila Hymes i en pressemelding.