NASA planlegger å sende en bemannet ferd til mars i 2030, sa NASA-administrator Charlie Bolden under et besøk i Israel nylig. Sammen med den israelske vitenskapsministeren Ofir Akunis og ordføreren i Givatayim, Mayor Ran Konik, besøkte Bolden Givatayim Observatory i den israelske byen med rundt 55 000 innbyggere. Bolden sa at internasjonalt samarbeid vil være nødvendig for at bemannede ferder til Mars skal lykkes, og han sa at han var interessert i å finne ut hva Israel kan hjelpe med. Akunis uttrykte håp om at NASA ville inkludere en israelsk astronaut på et kommende oppdrag til den internasjonale romstasjonen. Ordføreren sa det var en stor ære å være vert for Bolden og hans delegasjon. Givatayim Observatory, som ble grunnlagt i 1968, var den første observatorium som ble bygget i Israel. I løpet av sitt besøk i Israel møtte NASA-sjefen studenter og innovatører for å diskutere romrelaterte problemstillinger. Dessuten mottok han et æresdoktorat fra Bar-Ilan-universitetet. Den israelske vitenskapsministeren Ofir Akunis sier til Israel Hayom at Boldens besøk var viktig og bidro til økt samarbeid mellom Israel og USA.

marsNASA planlegger å sende en bemannet ferd til mars i 2030, sa NASA-administrator Charlie Bolden under et besøk i Israel nylig. Sammen med den israelske vitenskapsministeren Ofir Akunis og ordføreren i Givatayim, Mayor Ran Konik, besøkte Bolden Givatayim Observatory i den israelske byen med rundt 55 000 innbyggere.

Bolden sa at internasjonalt samarbeid vil være nødvendig for at bemannede ferder til Mars skal lykkes, og han sa at han var interessert i å finne ut hva Israel kan hjelpe med. Akunis uttrykte håp om at NASA ville inkludere en israelsk astronaut på et kommende oppdrag til den internasjonale romstasjonen.

Ordføreren sa det var en stor ære å være vert for Bolden og hans delegasjon. Givatayim Observatory, som ble grunnlagt i 1968, var den første observatorium som ble bygget i Israel.

I løpet av sitt besøk i Israel møtte NASA-sjefen studenter og innovatører for å diskutere romrelaterte problemstillinger. Dessuten mottok han et æresdoktorat fra Bar-Ilan-universitetet. Den israelske vitenskapsministeren Ofir Akunis sier til Israel Hayom at Boldens besøk var viktig og bidro til økt samarbeid mellom Israel og USA.