Det ikoniske rockebandet Queen og den nyere popstjernen Adam Lambert er i forhandlinger om å komme til Israel for en felles konsert, skriver Ynet News. Queen ble en musikalsk sensasjon i 1980, mens Adam Lambert først fikk internasjonal anerkjennelse i 2009, da han kom på andreplass i den populære serien American Idol. Lambert utførte flere Queen sanger og fikk anerkjennelse av bandets gitarist Brian May, skriver Ynet News. Han gikk sammen med de gjenlevende medlemmene av Queen i 2012, og siden da har de opptrådt sammen med bandets tidløse klassikere sammen med sanger fra Lamberts eget reportoar. Queen slo gjennom med låter som "We are the Champions" og "Bohemian Rhapsody" som elektrifiserte publikum og utfordret aksepterte normer for kjønn og rockestjerner, skriver Ynet News. Bandets frontmann , Freddie Mercury, var en stor årsak til deres suksess og hadde stor offentlig appell. Etter å ha steget til toppen av musikkbransjen med bandet sitt og lansert en solokarriere, døde Mercury i 1991 på grunn av AIDS-relaterte komplikasjoner.

rockebandDet ikoniske rockebandet Queen og den nyere popstjernen Adam Lambert er i forhandlinger om å komme til Israel for en felles konsert, skriver Ynet News. Queen ble en musikalsk sensasjon i 1980, mens Adam Lambert først fikk internasjonal anerkjennelse i 2009, da han kom på andreplass i den populære serien American Idol.

Lambert utførte flere Queen sanger og fikk anerkjennelse av bandets gitarist Brian May, skriver Ynet News. Han gikk sammen med de gjenlevende medlemmene av Queen i 2012, og siden da har de opptrådt sammen med bandets tidløse klassikere sammen med sanger fra Lamberts eget reportoar.

Queen slo gjennom med låter som “We are the Champions” og “Bohemian Rhapsody” som elektrifiserte publikum og utfordret aksepterte normer for kjønn og rockestjerner, skriver Ynet News.

Bandets frontmann , Freddie Mercury, var en stor årsak til deres suksess og hadde stor offentlig appell. Etter å ha steget til toppen av musikkbransjen med bandet sitt og lansert en solokarriere, døde Mercury i 1991 på grunn av AIDS-relaterte komplikasjoner.