Guvernør Andrew Cuomo i New York forbyr statlige institusjoner å investere i selskaper med koblinger til en gruppe som jobber for boikott av israelske produkter og selskaper, skriver Dagen. Cuomo sier New York vil boikotte alle de som vil boikotte Israel. Han forventer at alle statlige institusjoner selger seg ut av selskaper som knyttes til den internasjonale boikott-gruppen BDS (Boycott, Divestment and Sanctions). "Dette vedtaket gjør det klart for alle at New York vil gjøre alt i sin makt for å få slutt på denne hatefulle, intolerante kampanjen", sa Cuomo da han nylig deltok i en årlig parade for å feire Israel. Han beskriver forholdet mellom New York og Israel som «ubrytelig». Loven forplikter nå delstaten New York til å liste alle opp selskaper som direkte eller indirekte er involvert i boikotten av Israel. Listen skal baseres på «pålitelig informasjon tilgjengelig for offentligheten», og alle personer på listen har rett til å anke, skriver avisen.

Guvernør Andrew Cuomo i New York forbyr statlige institusjoner å investere i selskaper med koblinger til en gruppe som jobber for boikott av israelske produkter og selskaper, skriver Dagen. Cuomo sier New York vil boikotte alle de som vil boikotte Israel. Han forventer at alle statlige institusjoner selger seg ut av selskaper som knyttes til den internasjonale boikott-gruppen BDS (Boycott, Divestment and Sanctions).

“Dette vedtaket gjør det klart for alle at New York vil gjøre alt i sin makt for å få slutt på denne hatefulle, intolerante kampanjen”, sa Cuomo da han nylig deltok i en årlig parade for å feire Israel. Han beskriver forholdet mellom New York og Israel som «ubrytelig».

Loven forplikter nå delstaten New York til å liste alle opp selskaper som direkte eller indirekte er involvert i boikotten av Israel. Listen skal baseres på «pålitelig informasjon tilgjengelig for offentligheten», og alle personer på listen har rett til å anke, skriver avisen.