I tidsrommet 24-29 september blir DLD Tel Aviv Innovation Festival 2016 avviklet. Og nå kan Norsk Israelsk Handelskammer tilby støtte til deltakelse for 10 norske gründerfirma etter å ha fått tildelt 10 reisestipend a kr 5 000 fra den norske ambassaden i Tel Aviv. Interesserte kan henvende seg til handelskammeret via email, opplyser Handelskammerets leder Dag Abrahamsen. DLD Tel Aviv Innovation Festival finner sted denne høsten for sjette gang. Kjernen ved festivalen er DLD Tel Aviv Digital Conference. I tillegg vil festivalen være vert for titalls co-events og konferanser holdt av multinasjonale selskaper, samt israelske selskaper og organisasjoner. DLD Tel Aviv Digital Conference, vil bli avholdt den 27. og 28. september som en del av festivalen. Der vil deltakerne treffe teknologikyndige, startups, designere, kunstnere, forskere, investorer, kulturelle drivere, beslutningstakere og sosiale entreprenører fra Israel og selvfølgelig medlemmer av det internasjonale DLD samfunnet. Programmet for festivalen finner du her

Dag_Abrahamsen2I tidsrommet 24-29 september blir DLD Tel Aviv Innovation Festival 2016 avviklet. Og nå kan Norsk Israelsk Handelskammer tilby støtte til deltakelse for 10 norske gründerfirma etter å ha fått tildelt 10 reisestipend a kr 5 000 fra den norske ambassaden i Tel Aviv. Interesserte kan henvende seg til handelskammeret via email, opplyser Handelskammerets leder Dag Abrahamsen.

DLD Tel Aviv Innovation Festival finner sted denne høsten for sjette gang. Kjernen ved festivalen er DLD Tel Aviv Digital Conference. I tillegg vil festivalen være vert for titalls co-events og konferanser holdt av multinasjonale selskaper, samt israelske selskaper og organisasjoner.

DLD Tel Aviv Digital Conference, vil bli avholdt den 27. og 28. september som en del av festivalen. Der vil deltakerne treffe teknologikyndige, startups, designere, kunstnere, forskere, investorer, kulturelle drivere, beslutningstakere og sosiale entreprenører fra Israel og selvfølgelig medlemmer av det internasjonale DLD samfunnet.

Programmet for festivalen finner du her