Rundt 40.000 israelere og turister flokket torsdag kveld 26. mai til Hayarkon Park i Tel Aviv for å høre å høre den engelske pianisten, sangeren og låtskriveren holde den første av over 60 konserter i år, skriver miff.no. Sir Elton John holdt også konsert i Israel i 2010. Da erklærte han – med adresse til de som forsøkte å presse ham til å boikotte Israel – «Ingen kunne ha stoppet meg fra å komme.» Denne gangen hadde den 69 år gamle artisten følgende melding til israelerne i starten av konserten: «Vi er veldig glade for å være tilbake i Israel”, og da han forlot pianoet før ekstranumrene sa han: “Takk Tel Aviv! Dette er den første konserten på vår turné og vi kunne ikke ha bedt om et bedre publikum eller et finere sted å spille.» I løpet av den to og en halv time lange konserten spilte han 27 sanger, inkludert mange klassikere fra hans nesten 50 år lange karriere. Tre av sangene var fra det nyeste, og 32. studioalbumet som har fått tittelen Wonderful Crazy Night, skriver miff.no. I månedsskiftet juni-juli kommer Elotn John også til Ålesund og Trondheim.

Rundt 40.000 israelere og turister flokket torsdag kveld 26. mai til Hayarkon Park i Tel Aviv for å høre å høre den engelske pianisten, sangeren og låtskriveren holde den første av over 60 konserter i år, skriver miff.no. Sir Elton John holdt også konsert i Israel i 2010. Da erklærte han – med adresse til de som forsøkte å presse ham til å boikotte Israel – «Ingen kunne ha stoppet meg fra å komme.»

Denne gangen hadde den 69 år gamle artisten følgende melding til israelerne i starten av konserten: «Vi er veldig glade for å være tilbake i Israel”, og da han forlot pianoet før ekstranumrene sa han: “Takk Tel Aviv! Dette er den første konserten på vår turné og vi kunne ikke ha bedt om et bedre publikum eller et finere sted å spille.»

I løpet av den to og en halv time lange konserten spilte han 27 sanger, inkludert mange klassikere fra hans nesten 50 år lange karriere. Tre av sangene var fra det nyeste, og 32. studioalbumet som har fått tittelen Wonderful Crazy Night, skriver miff.no. I månedsskiftet juni-juli kommer Elotn John også til Ålesund og Trondheim.