En spesiell opera festival finner sted i Jerusalem i juni 2016 med forestillinger i Sultan’s Pool som ligger like ved Gamlebyen nær inngangen fra Jaffa Gate. Festivalen følger i fotsporene til den berømte årlige operafestivalen ved foten av Masada, og foregår også i Jerusalem på en utendørsscene. Operafestivalen i Jerusalem presenterer operaen 'Il Rigoletto "av den italienske komponisten Giuseppe Verdi, med forestillinger den 24. og 25.juni. Også i den nordlige israelske byen, den gamle korsfarerbyen, Akko, vil det være opera-arrangement denne sommeren. Det skjer i juli med en fremføring av Mozarts "The Abduction from the Seraglio" som høydepunkt. Den neste operaen fremført ved foten av det berømt fortet Masada finner sted i midten av september, og denne gangen fremføres Samson et Dalila - den klassiske bibelske historien om den israelske helten Samson og den oppsiktsvekkende vakre filisteren Dalila. Opera a Saint Jean d’Acre fremført i Akko i 2014 Tosca fremført ved Masada i 2015

Jerusalem2En spesiell opera festival finner sted i Jerusalem i juni 2016 med forestillinger i Sultan’s Pool som ligger like ved Gamlebyen nær inngangen fra Jaffa Gate. Festivalen følger i fotsporene til den berømte årlige operafestivalen ved foten av Masada, og foregår også i Jerusalem på en utendørsscene.

Operafestivalen i Jerusalem presenterer operaen ‘Il Rigoletto “av den italienske komponisten Giuseppe Verdi, med forestillinger den 24. og 25.juni.

Også i den nordlige israelske byen, den gamle korsfarerbyen, Akko, vil det være opera-arrangement denne sommeren. Det skjer i juli med en fremføring av Mozarts “The Abduction from the Seraglio” som høydepunkt.

Den neste operaen fremført ved foten av det berømt fortet Masada finner sted i midten av september, og denne gangen fremføres Samson et Dalila – den klassiske bibelske historien om den israelske helten Samson og den oppsiktsvekkende vakre filisteren Dalila.

Opera a Saint Jean d’Acre fremført i Akko i 2014

Tosca fremført ved Masada i 2015