Den første utgaven av Oasis Dub Reggae Festival finner sted i nærheten av Arad, i Negev-ørkenen i Israel 10. og 11. juni. Med den naturskjønne Negev-ørkenen som bakgrunn ønsker festivalen å samle alle Israels reggaeelskere og fans, skriver de israelske turistmyndighetene. Både store internasjonale artister og lokale artister vil underholde under festivalen. Blant disse er Ohnny Osbourne, Ziggi Racado, Skarra Mucci, Mista Savona, Los Caparos, Jah Bless og mange flere. Festivalen vil også være vert for mange aktiviteter som kamelridning og aktiviteter for barna. Den finner sted i Kfar Hanokdim, Arad. Det koster 180 shekel å besøke festivalen.

Tel_Aviv_restaurantDen første utgaven av Oasis Dub Reggae Festival finner sted i nærheten av Arad, i Negev-ørkenen i Israel 10. og 11. juni. Med den naturskjønne Negev-ørkenen som bakgrunn ønsker festivalen å samle alle Israels reggaeelskere og fans, skriver de israelske turistmyndighetene. Både store internasjonale artister og lokale artister vil underholde under festivalen.

Blant disse er Ohnny Osbourne, Ziggi Racado, Skarra Mucci, Mista Savona, Los Caparos, Jah Bless og mange flere. Festivalen vil også være vert for mange aktiviteter som kamelridning og aktiviteter for barna. Den finner sted i Kfar Hanokdim, Arad. Det koster 180 shekel å besøke festivalen.