I hjertet av Jisre'el-dalen i Galilea og på fotballbaner i Nahalal spiller et spesielt ungdomslag fotball. Det unike fotballaget består av 13 år gamle israelere fra ulike bakgrunner og kulturer. Stedet de spiller på er Moshav Nahalal. Her samles jøder, muslimer, arabere og kristne side ved side for å spille fotball. Moshav Nahalal er en av Israels eldste kibbutz, og ble grunnlagt i 1921. Se denne dokumentaren.

Fotball_IsraelI hjertet av Jisre’el-dalen i Galilea og på fotballbaner i Nahalal spiller et spesielt ungdomslag fotball. Det unike fotballaget består av 13 år gamle israelere fra ulike bakgrunner og kulturer. Stedet de spiller på er Moshav Nahalal. Her samles jøder, muslimer, arabere og kristne side ved side for å spille fotball. Moshav Nahalal er en av Israels eldste kibbutz, og ble grunnlagt i 1921.

Se denne dokumentaren.