Statsminister Benjamin Netanyahu møtte forrige uke Singapores statsminister Lee Hsien Loong i Jerusalem. Lee var på en historisk fire-dagers tur til Israel, og var det første statsoverhodet fra Singapore som har besøkt Israel, skriver Israel Hayom. Lee var ledsaget av sin kone, Ho Ching, og en delegasjon på 60 medlemmer. Under deres møte diskuterte Netanyahu og Lee det bilaterale samarbeidet mellom de to landene i cyberspace og sikkerhet, og økonomiske og handelsmessige relasjoner, blant andre saker, skriver Israel Hayom. Lee inviterte Netanyahu til et offisielt besøk i Singapore. "Dette er virkelig en historisk anledning," sa Netanyahu til Lee, ifølge den israelske avisen. "Jeg er beæret over å være den første israelske statsministeren til å ta imot en statsminister fra Singapore til vårt land. Jeg tror din ankomst her reflekterer en oppvekst av forholdet mellom våre to land. Det er et dypt vennskap mellom Israel og Singapore. Vi har så mye til felles. Vi er små nasjoner som setter et veldig stort preg på verdenscenen." Lee uttrykte takknemlighet for Israels hjelp til Singapore opp gjennom årene, og påpekte spesielt den hjelpen Singapore fikk fra den israelske hæren, IDF, til å bygge opp landets eget forsvar. "Våre business-til-business bånd er sterke," sa Lee. "Israel er den nest største bidragsyteren av utenlandske direkteinvesteringer i Singapore fra Midtøsten, og vi beundrer deres teknisk dyktighet. Dere har det høyeste antall forskere, teknikere, teknologer, ingeniører per innbygger i verden. Dere har det tredje høyeste antall patenter per innbygger, og jeg vet at mange singaporske bedrifter er interessert i å gjøre forretninger med dere og investere i Israel, slik noen allerede har gjort," sa han.

Israel_SingaporeStatsminister Benjamin Netanyahu møtte forrige uke Singapores statsminister Lee Hsien Loong i Jerusalem. Lee var på en historisk fire-dagers tur til Israel, og var det første statsoverhodet fra Singapore som har besøkt Israel, skriver Israel Hayom. Lee var ledsaget av sin kone, Ho Ching, og en delegasjon på 60 medlemmer.

Under deres møte diskuterte Netanyahu og Lee det bilaterale samarbeidet mellom de to landene i cyberspace og sikkerhet, og økonomiske og handelsmessige relasjoner, blant andre saker, skriver Israel Hayom. Lee inviterte Netanyahu til et offisielt besøk i Singapore.

“Dette er virkelig en historisk anledning,” sa Netanyahu til Lee, ifølge den israelske avisen. “Jeg er beæret over å være den første israelske statsministeren til å ta imot en statsminister fra Singapore til vårt land. Jeg tror din ankomst her reflekterer en oppvekst av forholdet mellom våre to land. Det er et dypt vennskap mellom Israel og Singapore. Vi har så mye til felles. Vi er små nasjoner som setter et veldig stort preg på verdenscenen.”

Lee uttrykte takknemlighet for Israels hjelp til Singapore opp gjennom årene, og påpekte spesielt den hjelpen Singapore fikk fra den israelske hæren, IDF, til å bygge opp landets eget forsvar.

“Våre business-til-business bånd er sterke,” sa Lee. “Israel er den nest største bidragsyteren av utenlandske direkteinvesteringer i Singapore fra Midtøsten, og vi beundrer deres teknisk dyktighet. Dere har det høyeste antall forskere, teknikere, teknologer, ingeniører per innbygger i verden. Dere har det tredje høyeste antall patenter per innbygger, og jeg vet at mange singaporske bedrifter er interessert i å gjøre forretninger med dere og investere i Israel, slik noen allerede har gjort,” sa han.