Israel gjør det igjen! Silent Partner, en ny israelsk oppstart basert i Jerusalem, har skapt verdens første støydempende søvnprodukt. The Silent Partners "smart patch" bruker patentert aktiv støyreduksjonsteknologi for å oppdage snorkelyder og til å avbryte dem. Det er ingenting som dette på markedet, og denne israelske innovasjonen vil hjelpe mennesker over hele verden til å få roligere netter og bedre søvn. Se her  

snorkingIsrael gjør det igjen! Silent Partner, en ny israelsk oppstart basert i Jerusalem, har skapt verdens første støydempende søvnprodukt. The Silent Partners “smart patch” bruker patentert aktiv støyreduksjonsteknologi for å oppdage snorkelyder og til å avbryte dem. Det er ingenting som dette på markedet, og denne israelske innovasjonen vil hjelpe mennesker over hele verden til å få roligere netter og bedre søvn.

Se her