Den israelske marinen har gjennomført en vellykket testutskytning av overflate-til-overflate raketter fra en Saar 5 corvette. Testen inkluderte lanseringen av rakett RGM-84 Harpoon og et nytt våpen, som antas å være en overflate-til-overflate rakett utviklet for den israelske marinen av Israel Aerospace Industries (IAI) skriver forsvarsmagasinet Defence Update. De uskarpe bildene som vises på denne videoen viser en rakett lengre og raskere enn Harpoon, muligens drevet av ram-air fremdrift for å oppnå supersonisk cruise og utvidet rekkevidde. Israel Aerospace Industries har vært kjent for å fortsette utviklingen av bakke-til-overflate raketter utover Gabriel 3, den nyeste varianten av Gabriel-familien som ble satt i tjeneste i 1970-årene, skriver Defence Update.

Anti-misseilDen israelske marinen har gjennomført en vellykket testutskytning av overflate-til-overflate raketter fra en Saar 5 corvette. Testen inkluderte lanseringen av rakett RGM-84 Harpoon og et nytt våpen, som antas å være en overflate-til-overflate rakett utviklet for den israelske marinen av Israel Aerospace Industries (IAI) skriver forsvarsmagasinet Defence Update.

De uskarpe bildene som vises på denne videoen viser en rakett lengre og raskere enn Harpoon, muligens drevet av ram-air fremdrift for å oppnå supersonisk cruise og utvidet rekkevidde. Israel Aerospace Industries har vært kjent for å fortsette utviklingen av bakke-til-overflate raketter utover Gabriel 3, den nyeste varianten av Gabriel-familien som ble satt i tjeneste i 1970-årene, skriver Defence Update.