En følge av den enorme oppblomstringen av gründervirksomhet i Israel, spesielt på den elektroniske og datatekniske siden, fører nå til direkteflyvninger mellom Tel Aviv og San Francisco, skriver Norge Idag med TV-kanalen CNBC som kilde. Den totale reisetiden kommer til å bli mellom 14 og 15 timer, noe som kommer til å korte reisene til gründere, investorer og såkalte «techies» som vil til Silicon Valley ned med mellom fem og seks timer via mellomlandinger. Det var noe så trivielt som en underskriftsaksjon som samlet 8586 underskrifter, og som ble støttet av syv innflytelsesrike toppledere i Israel og i Silicon Valley som førte til at United Airlines bestemte seg for å sette opp ruten skriver aivsen. Det er beregnet at det kan selges 34423 tur/retur-billetter årlig. Visepresidenten i United understreker overfor TV-selskapet at det for dem er viktig å legge til rette for gründere og investorer i San Francisco-området og i Israel og flyet som blir satt inn på ruten er Boeings nyeste – en 787-9 Dreamliner. Algemeiner kommenterer og mener at lanseringen av direktefly fra San Francisco-området til Israel er med å understreke et paradigmeskifte for å vise hvor viktig Israel er. Israel blir allerede kalt «gründernasjonen» og politikere legger til rette for en fremgangsrik og innovativ oppstartskultur. Store selskaper som Google, Microsoft, Intel, Cisco og Facebook har allerede store avdelinger i Israel, skriver Norge Idag. En rekke store israelske oppstartsselskaper verdt flere hundre millioner dollar per stykk har blitt solgt til store amerikanske selskaper. I 2013 alene ble navigasjonsappen Waze solgt til Google for 966 millioner dollar. Mange innflytelsesrike teknoselskaper følger også nøye med Israel. Grunnleggeren av bilmerket Tesla, Elon Musk, er en av dem, og var nylig i Israel for å se nærmere på israelsk teknologi som i fremtiden skal kunne overta styringen av bilen din – og føre deg dit du skal., skriver avisen.

Tel_Aviv2En følge av den enorme oppblomstringen av gründervirksomhet i Israel, spesielt på den elektroniske og datatekniske siden, fører nå til direkteflyvninger mellom Tel Aviv og San Francisco, skriver Norge Idag med TV-kanalen CNBC som kilde. Den totale reisetiden kommer til å bli mellom 14 og 15 timer, noe som kommer til å korte reisene til gründere, investorer og såkalte «techies» som vil til Silicon Valley ned med mellom fem og seks timer via mellomlandinger.

Det var noe så trivielt som en underskriftsaksjon som samlet 8586 underskrifter, og som ble støttet av syv innflytelsesrike toppledere i Israel og i Silicon Valley som førte til at United Airlines bestemte seg for å sette opp ruten skriver aivsen.

Det er beregnet at det kan selges 34423 tur/retur-billetter årlig. Visepresidenten i United understreker overfor TV-selskapet at det for dem er viktig å legge til rette for gründere og investorer i San Francisco-området og i Israel og flyet som blir satt inn på ruten er Boeings nyeste – en 787-9 Dreamliner.

Algemeiner kommenterer og mener at lanseringen av direktefly fra San Francisco-området til Israel er med å understreke et paradigmeskifte for å vise hvor viktig Israel er. Israel blir allerede kalt «gründernasjonen» og politikere legger til rette for en fremgangsrik og innovativ oppstartskultur. Store selskaper som Google, Microsoft, Intel, Cisco og Facebook har allerede store avdelinger i Israel, skriver Norge Idag.

En rekke store israelske oppstartsselskaper verdt flere hundre millioner dollar per stykk har blitt solgt til store amerikanske selskaper. I 2013 alene ble navigasjonsappen Waze solgt til Google for 966 millioner dollar.

Mange innflytelsesrike teknoselskaper følger også nøye med Israel. Grunnleggeren av bilmerket Tesla, Elon Musk, er en av dem, og var nylig i Israel for å se nærmere på israelsk teknologi som i fremtiden skal kunne overta styringen av bilen din – og føre deg dit du skal., skriver avisen.