Russland og Israel planlegger å signere en frihandelsavtale som åpner for etablering av joint ventures i high-tech og landbruk, melder det russiske nyhetsbyrået TASS. Både den israelske landbruksministeren Uri Ariel og Russlands viselandbruksminister Sergej Levin bekrefter at avtalen snart er klar for signering, skriver den israelske avisen Algemeiner. "Vi har diskutert mulighetene for å danne en frihandelssone som regjeringen har planer om å sette på papiret i løpet av kortest mulig tid", sier Levin til den israelske avisen. Israelske tjenestemenn forteller til den israelske avisen Ma'ariv at den israelske landbruksministeren besøkte Russland sammen med Yoel Razvozov, som er medlem av Knesset for partiet Yesh Atid, og at de sammen med Israels ambassadør til Russland, Zvi Heifetz, hadde møter med tjenestemenn i Kreml, blant dem Russlands visestatsminister, Arkady Dvorkovich, for å diskutere avtalen. Representanter fra begge sider diskuterte også pensjonsutbetalinger fra den russiske regjeringen til israelske borgere som har innvandret til den jødiske staten fra det tidligere Sovjetunionen.

KremlRussland og Israel planlegger å signere en frihandelsavtale som åpner for etablering av joint ventures i high-tech og landbruk, melder det russiske nyhetsbyrået TASS. Både den israelske landbruksministeren Uri Ariel og Russlands viselandbruksminister Sergej Levin bekrefter at avtalen snart er klar for signering, skriver den israelske avisen Algemeiner.

“Vi har diskutert mulighetene for å danne en frihandelssone som regjeringen har planer om å sette på papiret i løpet av kortest mulig tid”, sier Levin til den israelske avisen.

Israelske tjenestemenn forteller til den israelske avisen Ma’ariv at den israelske landbruksministeren besøkte Russland sammen med Yoel Razvozov, som er medlem av Knesset for partiet Yesh Atid, og at de sammen med Israels ambassadør til Russland, Zvi Heifetz, hadde møter med tjenestemenn i Kreml, blant dem Russlands visestatsminister, Arkady Dvorkovich, for å diskutere avtalen.

Representanter fra begge sider diskuterte også pensjonsutbetalinger fra den russiske regjeringen til israelske borgere som har innvandret til den jødiske staten fra det tidligere Sovjetunionen.