Mens Norge presser vekk lavprisflyselskap gjennom nye avgifter, ønsker Israel lavprisselskapene velkommen. Og nå utvider lavpisflyselskapet Wizz Air sitt tilbud mellom Israel og Romania, melder det israelske forretningsbladet Globes. Det skjer fra i sommer. Da starter Wizz Air opp med to nye ukentlige avganger på tirsdager og lørdager mellom Tel Aviv og Lasi (bilde) i Moldova nordøst i Romania. Og prisen er overkommelig. Billetter er allerede i salg med priser som starter på 235 shekel, én vei med alle avgifter inkludert. Wizz Air opererer allerede flyvninger mellom Ben Gurion flyplass og ni destinasjoner i Europa - Bucuresti og Cluj-Napoca i Romania, Budapest (Ungarn), Warszawa og Katowice i Polen, Praha (Tsjekkia), Sofia (Bulgaria ), Vilnius (Litauen) og Lviv (Ukraina).

Lasi_RomaniaMens Norge presser vekk lavprisflyselskap gjennom nye avgifter, ønsker Israel lavprisselskapene velkommen. Og nå utvider lavpisflyselskapet Wizz Air sitt tilbud mellom Israel og Romania, melder det israelske forretningsbladet Globes. Det skjer fra i sommer. Da starter Wizz Air opp med to nye ukentlige avganger på tirsdager og lørdager mellom Tel Aviv og Lasi (bilde) i Moldova nordøst i Romania.

Og prisen er overkommelig. Billetter er allerede i salg med priser som starter på 235 shekel, én vei med alle avgifter inkludert.

Wizz Air opererer allerede flyvninger mellom Ben Gurion flyplass og ni destinasjoner i Europa – Bucuresti og Cluj-Napoca i Romania, Budapest (Ungarn), Warszawa og Katowice i Polen, Praha (Tsjekkia), Sofia (Bulgaria ), Vilnius (Litauen) og Lviv (Ukraina).