Den amerikanske Software-produsenten Oracle Corp, ønsker å utvide sin virksomhet og har inngått en avtale om å kjøpe det Raanana-baserte israelske programvareselskapet Ravello Systems, opplyser de to firmaene. Størrelsen på avtalen er ikke publisert, men israelske medier rapporterer at den har en verdi på mellom 400 millioner og 450 millioner dollar. Ravello, som ble grunnlagt i 2011 og sysselsetter ca 60 personer, har reist 54 millioner dollar. Deres største aksjonærer er Norwest Venture Partners, Sequoia Capital og Bessemer Venture Partners, skriver Israel Hayom. Oracle er basert i Redwood City, California. Selskapet sier at alle ansatte i Ravello vil bli med i selskapet som en del av Oracle Public Cloud.

RavelloDen amerikanske Software-produsenten Oracle Corp, ønsker å utvide sin virksomhet og har inngått en avtale om å kjøpe det Raanana-baserte israelske programvareselskapet Ravello Systems, opplyser de to firmaene. Størrelsen på avtalen er ikke publisert, men israelske medier rapporterer at den har en verdi på mellom 400 millioner og 450 millioner dollar.

Ravello, som ble grunnlagt i 2011 og sysselsetter ca 60 personer, har reist 54 millioner dollar. Deres største aksjonærer er Norwest Venture Partners, Sequoia Capital og Bessemer Venture Partners, skriver Israel Hayom. Oracle er basert i Redwood City, California. Selskapet sier at alle ansatte i Ravello vil bli med i selskapet som en del av Oracle Public Cloud.