Kanskje kommer sjefen av pop og rock til Israel. Det er den israelske avisen Ynet News som opplyser at alt nå tyder på at selveste Bruce Springsteen vil dukke opp på en scene i Tel Aviv i juli. Kontrakten skal enda ikke være signert, men i følge innsidere i den israelske musikkbransjen er Yarkon Park booket for et arrangement i slutten av juli. Den israelske optimismen om at Bruce Springsteen, gjerne også kalt "the Boss," vil ankomme til det hellige landet har sine røtter i løftene Springsteen skal ha gitt senior israelske produsenter om at hvis han drar på en europaturné så vil Israel være et av hans stoppesteder, skriver avisen. For øyeblikket har Springsteen planlagt konserter i Lisboa, Portugal, samt de italienske byene Roma og Milano. Neste i køen er ifølge musikkfagfolk, Tel Aviv.

Bruce_SpringsteenKanskje kommer sjefen av pop og rock til Israel. Det er den israelske avisen Ynet News som opplyser at alt nå tyder på at selveste Bruce Springsteen vil dukke opp på en scene i Tel Aviv i juli. Kontrakten skal enda ikke være signert, men i følge innsidere i den israelske musikkbransjen er Yarkon Park booket for et arrangement i slutten av juli.

Den israelske optimismen om at Bruce Springsteen, gjerne også kalt “the Boss,” vil ankomme til det hellige landet har sine røtter i løftene Springsteen skal ha gitt senior israelske produsenter om at hvis han drar på en europaturné så vil Israel være et av hans stoppesteder, skriver avisen.

For øyeblikket har Springsteen planlagt konserter i Lisboa, Portugal, samt de italienske byene Roma og Milano. Neste i køen er ifølge musikkfagfolk, Tel Aviv.