Ifølge en kunngjøring publisert på sin offisielle nettside planlegger den tidligere Beach Boys vokalisten Brian Wilson å inkludere Israel i sin verdensturné for å markere 50 år som musiker, skriver Ynet News. Også Heavy metal elskere i Israel har grunn til å glede seg. Megadeth måtte avlyse et besøk i Israel i 2014 på grunn av Gazakrigen, men har nå satt opp en ny konsert. Brian Wilsons verdensturne vil ha kick off i USA i mars, før han besøker Japan, Australia, Storbritannia, Spania og Portugal - og sannsynligvis Israel, skriver Ynet News. Brian Wilson er en av musikkhistoriens viktigste kunstnere, skriver den israelske avisen. I 1960 grunnla han Beach Boys og var deres vokalist. Etter at gruppen splittet opp la han ut på en suksessfull solokarriere. Han har fortsatt med å lage musikk til denne dag. Hans 11. og siste album, "No Pier Pressure", kom ut i fjor. Megadeth har allerede datofestet sin konsert til 2.juli Rishon Lezion amfiet. Det er Megadeths femte opptreden i Israel. Megadeth er en av de eldste og viktigste band på den amerikanske metalscenen. Siden gruppen ble grunnlagt på begynnelsen av 80-tallet med sanger Dave Mustaine, har den spilt inn flere banebrytende album i sjangeren, blant annet "Countdown to Extinction" og "Rust In Peace". Megadeth's Dave Mustaine (bilde) regnes i følge Ynet News som en stor Israel-supporter, og har laget flere tekster mot islamsk terrorisme.

Dave_MustaineIfølge en kunngjøring publisert på sin offisielle nettside planlegger den tidligere Beach Boys vokalisten Brian Wilson å inkludere Israel i sin verdensturné for å markere 50 år som musiker, skriver Ynet News. Også Heavy metal elskere i Israel har grunn til å glede seg. Megadeth måtte avlyse et besøk i Israel i 2014 på grunn av Gazakrigen, men har nå satt opp en ny konsert.

Brian Wilsons verdensturne vil ha kick off i USA i mars, før han besøker Japan, Australia, Storbritannia, Spania og Portugal – og sannsynligvis Israel, skriver Ynet News. Brian Wilson er en av musikkhistoriens viktigste kunstnere, skriver den israelske avisen. I 1960 grunnla han Beach Boys og var deres vokalist. Etter at gruppen splittet opp la han ut på en suksessfull solokarriere. Han har fortsatt med å lage musikk til denne dag. Hans 11. og siste album, “No Pier Pressure”, kom ut i fjor.

Megadeth har allerede datofestet sin konsert til 2.juli Rishon Lezion amfiet. Det er Megadeths femte opptreden i Israel.

Megadeth er en av de eldste og viktigste band på den amerikanske metalscenen. Siden gruppen ble grunnlagt på begynnelsen av 80-tallet med sanger Dave Mustaine, har den spilt inn flere banebrytende album i sjangeren, blant annet “Countdown to Extinction” og “Rust In Peace“. Megadeth’s Dave Mustaine (bilde) regnes i følge Ynet News som en stor Israel-supporter, og har laget flere tekster mot islamsk terrorisme.