Det israelske firmaet StoreDot, har utviklet en ladeteknologi som kan lade mobiltelefonen din på bare 30 sekunder. Den samme teknologien kan også brukes til å lade elbiler på fem minutter, skriver Den internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem på sin nettsie med den israelske næringslivsavisen Globes som kilde. "Hva skjer når du kommer hjem, batteriet er tomt, og barnet ditt ringer deg for å bli plukket opp? Du er i trøbbel, sier Doron Myersdorf, leder for StoreDot, et israelsk firma som arbeider med utvikling av hurtigladende batterier til Globes. StoreDot har utviklet et mobilbatteri som kan lades opp på 30 sekunder. Da en video av dette ble lagt ut på youtube i april, fikk videoen over 3 millioner seere i løpet av 24 timer. Firmaet prøver nå å få ut sine batterier hos flere store mobilprodusenter, og regner med å få en avtale med en av dem innen et halvt års tid. "Alt i bilindustrien tar minst fem år fordi det må integreres i produksjonslinjen. Selv om vi allerede var involvert i et prosjekt, ville det ikke nå markedet før i 2020. Jeg ønsker å bli med i design-stadiet i et selskap som allerede produserer elektriske biler, og erstatte deres eksisterende, langsom batteri, med vår raske", sier Myersdorf til Globes. "Ikke alle bensinstasjoner kan utstyres med hurtigladere som kan lade batteriet ditt fullt på fem minutter, men om vi kan lade batteriet ditt halv- eller kvartfullt vil det gi deg fred i sinnet", sier Doron Myersdorf til Globes.

mobillader-150x150Det israelske firmaet StoreDot, har utviklet en ladeteknologi som kan lade mobiltelefonen din på bare 30 sekunder. Den samme teknologien kan også brukes til å lade elbiler på fem minutter, skriver Den internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem på sin nettsie med den israelske næringslivsavisen Globes som kilde.

“Hva skjer når du kommer hjem, batteriet er tomt, og barnet ditt ringer deg for å bli plukket opp? Du er i trøbbel, sier Doron Myersdorf, leder for StoreDot, et israelsk firma som arbeider med utvikling av hurtigladende batterier til Globes. StoreDot har utviklet et mobilbatteri som kan lades opp på 30 sekunder. Da en video av dette ble lagt ut på youtube i april, fikk videoen over 3 millioner seere i løpet av 24 timer.

Firmaet prøver nå å få ut sine batterier hos flere store mobilprodusenter, og regner med å få en avtale med en av dem innen et halvt års tid.

“Alt i bilindustrien tar minst fem år fordi det må integreres i produksjonslinjen. Selv om vi allerede var involvert i et prosjekt, ville det ikke nå markedet før i 2020. Jeg ønsker å bli med i design-stadiet i et selskap som allerede produserer elektriske biler, og erstatte deres eksisterende, langsom batteri, med vår raske”, sier Myersdorf til Globes.

“Ikke alle bensinstasjoner kan utstyres med hurtigladere som kan lade batteriet ditt fullt på fem minutter, men om vi kan lade batteriet ditt halv- eller kvartfullt vil det gi deg fred i sinnet”, sier Doron Myersdorf til Globes.