Verdensartistene fortsetter å strømme til Israel. I mars er Pat Boone og Chris Norman blant de artistene det israelske publikum vil ha anledning til å gjøre et nærmere bekjentskap med. Pat Boone opptrer 1. mars ved Mann Auditorium i Tel Aviv, mens Chris Norman opptrer samme sted helt på slutten av samme måned, 30.mars. Den legendariske amerikanske artisten Pat Boone er en gigant innen den amerikanske underholdningsbransjen, med en lang karriere som vellykket sanger, komponist, skuespiller og tv-stjerne. Blant hans største suksesser er sanger fra 50-tallet og 60-tallet, for eksempel "Speedy Gonzalez", "April Love", "Love Letters i Sand" og "Moody River". Chris Norman er frontmann i det britiske rockebandet Smokie. Chris og hans band vant popularitet på 70-tallet med hits som "Living next door to alice", “If you think you know how to love me” og “Don’t play your Rock ‘n’ Roll to me.” Chris Norman forlot bandet på slutten av 80-tallet for å starte sin solokarriere: "Midnight Lady" er en av hans mest populære solosanger. Han har nå gitt ut soloalbumet "Crossover".

Pat_boonVerdensartistene fortsetter å strømme til Israel. I mars er Pat Boone og Chris Norman blant de artistene det israelske publikum vil ha anledning til å gjøre et nærmere bekjentskap med. Pat Boone opptrer 1. mars ved Mann Auditorium i Tel Aviv, mens Chris Norman opptrer samme sted helt på slutten av samme måned, 30.mars.

Den legendariske amerikanske artisten Pat Boone er en gigant innen den amerikanske underholdningsbransjen, med en lang karriere som vellykket sanger, komponist, skuespiller og tv-stjerne. Blant hans største suksesser er sanger fra 50-tallet og 60-tallet, for eksempel “Speedy Gonzalez“, “April Love“, “Love Letters i Sand” og “Moody River“.

Chris Norman er frontmann i det britiske rockebandet Smokie. Chris og hans band vant popularitet på 70-tallet med hits som “Living next door to alice“, “If you think you know how to love me” og “Don’t play your Rock ‘n’ Roll to me.” Chris Norman forlot bandet på slutten av 80-tallet for å starte sin solokarriere: “Midnight Lady” er en av hans mest populære solosanger. Han har nå gitt ut soloalbumet “Crossover”.