Kommende uke blir det kammermusikk å høre i den israelske badebyen Eilat. Da går Eilat Chamber Music Festival av stabelen. Det er er en av de ledende internasjonale festivaler i Israel. Festivalen tiltrekker seg hvert år et stort publikum fra hele Israel og verden, skriver arrangørene. Årets festival er den ellevte i rekken. Den startert mandag og er slutt lørdag i neste uke. Festivalen vil finne sted på Dan Hotel Eilat og konsertene vil bli delt mellom to haller. Festivalprogrammet byr på ledende orkestere fra mange land, som Frankrike, Tyskland, og Italia, og fler. Det franske orkesteret Les dissonanser med sin berømte dirigent og fiolinist David Grimal, og German Baroque Orchestra Concerto fra Køln er to eksempler. Hele programmet kan du se her.

KammermusikkKommende uke blir det kammermusikk å høre i den israelske badebyen Eilat. Da går Eilat Chamber Music Festival av stabelen. Det er er en av de ledende internasjonale festivaler i Israel. Festivalen tiltrekker seg hvert år et stort publikum fra hele Israel og verden, skriver arrangørene. Årets festival er den ellevte i rekken. Den startert mandag og er slutt lørdag i neste uke.

Festivalen vil finne sted på Dan Hotel Eilat og konsertene vil bli delt mellom to haller. Festivalprogrammet byr på ledende orkestere fra mange land, som Frankrike, Tyskland, og Italia, og fler. Det franske orkesteret Les dissonanser med sin berømte dirigent og fiolinist David Grimal, og German Baroque Orchestra Concerto fra Køln er to eksempler. Hele programmet kan du se her.