Den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu, ledsaget av sin kone Sara, befinner seg for øyeblikket i Sveits, der statsministeren deltar i World Economic Forum i Davos, skriver Israel Hayom. Formålet med Netanyahus tur er å presentere den israelske økonomien, med fokus på Israel ledelse i teknologi og datateknologi. I løpet av besøket i Davos vil statsministeren ha møter med en rekke av verdens politiske og økonomiske ledere, inkludert USAs visepresident Joe Biden, USAs utenriksminister John Kerry, den argentinske presidenten Mauricio Macri og den nederlandske statsministeren Mark Rutte. "Statsministeren vil holde et unikt møte med den globale cyberindustriens ledende figurer og administrerende direktører - inkludert Eugene Kaspersky. Deltakerne vil diskutere datatrusler mot informasjon og fysiske systemer og deres implikasjoner på utvikling og assimilering av innovative teknologier, og vurdere de økonomiske, sosiale og strategiske risikoer knyttet til disse truslene. De vil også vurdere det unike samarbeidet som kreves mellom myndigheter og næringsliv for å være forberedt på å sikre muligheten til å bruke cyber-revolusjonen til fordel for global sosial velferd og økonomisk vekst," heter det i en presseuttalelse fra statsministerens kontor.

NetanyahuDen israelske statsministeren Benjamin Netanyahu, ledsaget av sin kone Sara, befinner seg for øyeblikket i Sveits, der statsministeren deltar i World Economic Forum i Davos, skriver Israel Hayom. Formålet med Netanyahus tur er å presentere den israelske økonomien, med fokus på Israel ledelse i teknologi og datateknologi.

I løpet av besøket i Davos vil statsministeren ha møter med en rekke av verdens politiske og økonomiske ledere, inkludert USAs visepresident Joe Biden, USAs utenriksminister John Kerry, den argentinske presidenten Mauricio Macri og den nederlandske statsministeren Mark Rutte.

“Statsministeren vil holde et unikt møte med den globale cyberindustriens ledende figurer og administrerende direktører – inkludert Eugene Kaspersky. Deltakerne vil diskutere datatrusler mot informasjon og fysiske systemer og deres implikasjoner på utvikling og assimilering av innovative teknologier, og vurdere de økonomiske, sosiale og strategiske risikoer knyttet til disse truslene. De vil også vurdere det unike samarbeidet som kreves mellom myndigheter og næringsliv for å være forberedt på å sikre muligheten til å bruke cyber-revolusjonen til fordel for global sosial velferd og økonomisk vekst,” heter det i en presseuttalelse fra statsministerens kontor.