Israels utdanningsminister, Naftali Bennett, sier han ønsker å etablere et akademisk college i en arabisk by i nord-israel. Bakgrunnen er at mange arabisk-israelere i dag reiser til liknende institusjoner i arabiske land eller til Hebron, skriver Den internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem. "Det er ingen grunn, og det er heller ikke riktig, å sende unge arabere for å studere i Hebron eller i arabiske stater. Noen ganger skaper dette radikalisme. Det rette for israelere er å lære i Israel. Dette er bra for dem som individer og det er bra for hele det israelske samfunnet, sier utdanningsministeren, i følge Arutz Sheva. Han har tidligere også arbeidet for å integrere arabere i det israelske samfunnet. Da Naftali Bennett var økonomiminister, jobbet han blant annet for at arabiske kvinner skulle komme i arbeid og for å få arabere inn i den høyteknologiske industrien. "Det er ingen tvil om at den arabiske offentlighet mangler en fremtredende akademisk institusjon som kan matche etterspørselen og fremme likestilling i det israelske samfunnet. Vi vil lede denne prosessen, som vil fortsette trenden med å minske gapet. En trend som startet da jeg, som næringsminister, arbeidet for å få arabiske kvinner inn i arbeidslivet", sier Naftali Bennett, ifølge Arutz Sheva. Som økonomiminister ga han 2.5 millioner dollar til høyteknologiske firmaer som ønsker å integrere arabere i det israelske samfunnet.

Naftali_BennettIsraels utdanningsminister, Naftali Bennett, sier han ønsker å etablere et akademisk college i en arabisk by i nord-israel. Bakgrunnen er at mange arabisk-israelere i dag reiser til liknende institusjoner i arabiske land eller til Hebron, skriver Den internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem.

“Det er ingen grunn, og det er heller ikke riktig, å sende unge arabere for å studere i Hebron eller i arabiske stater. Noen ganger skaper dette radikalisme. Det rette for israelere er å lære i Israel. Dette er bra for dem som individer og det er bra for hele det israelske samfunnet, sier utdanningsministeren, i følge Arutz Sheva.

Han har tidligere også arbeidet for å integrere arabere i det israelske samfunnet. Da Naftali Bennett var økonomiminister, jobbet han blant annet for at arabiske kvinner skulle komme i arbeid og for å få arabere inn i den høyteknologiske industrien.

“Det er ingen tvil om at den arabiske offentlighet mangler en fremtredende akademisk institusjon som kan matche etterspørselen og fremme likestilling i det israelske samfunnet. Vi vil lede denne prosessen, som vil fortsette trenden med å minske gapet. En trend som startet da jeg, som næringsminister, arbeidet for å få arabiske kvinner inn i arbeidslivet”, sier Naftali Bennett, ifølge Arutz Sheva.

Som økonomiminister ga han 2.5 millioner dollar til høyteknologiske firmaer som ønsker å integrere arabere i det israelske samfunnet.