Den jødiske statens gjeldsbyrde falt fra 66,75 prosent i 2014 til 64,9 prosent i 2015, skriver den israelske avisen Algemeiner. Det opplyste det israelske finansdepartementet tirsdag i denne uken. "Dette er en prestasjon for den israelske økonomien," sier den israelske finansministeren Moshe Kahlon. Han tror på en dynamisk skattepolitikk. "Reduserte skattebyrder og renteutgifter vil gi oss mulighet til å øke budsjettene til utdanning, helse, velferd og sikkerhet," sier hanl. Samtidig skriver avisen at ferske tall fra IVC Research Center og advokatfirmaet Meitar Liquornik Gev Leshem Tal offentliggjort onsdag viser at israelske høyteknologiske selskaper genererte 9,02 milliarder dollar i fortjeneste i fjor. 16 prosent mer enn året før.

gjeld2Den jødiske statens gjeldsbyrde falt fra 66,75 prosent i 2014 til 64,9 prosent i 2015, skriver den israelske avisen Algemeiner. Det opplyste det israelske finansdepartementet tirsdag i denne uken. “Dette er en prestasjon for den israelske økonomien,” sier den israelske finansministeren Moshe Kahlon.

Han tror på en dynamisk skattepolitikk. “Reduserte skattebyrder og renteutgifter vil gi oss mulighet til å øke budsjettene til utdanning, helse, velferd og sikkerhet,” sier hanl.

Samtidig skriver avisen at ferske tall fra IVC Research Center og advokatfirmaet Meitar Liquornik Gev Leshem Tal offentliggjort onsdag viser at israelske høyteknologiske selskaper genererte 9,02 milliarder dollar i fortjeneste i fjor. 16 prosent mer enn året før.