Tel Avivs Norman Hotel har blitt kåret til beste boutique hotell i verden, foran kjente etablissementer som Shangri-La i Paris og kjedehoteller som Four Seasons og One and Only, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Det skjer bare ett år etter at hotellet ble åpnet. Hotellet ble valgt av to forskjellige organisasjoner, en i USA og en i London. Utvalget var basert på meninger fra de besøkende til hotellet, gjester, bloggere, journalister og data samlet inn fra nettsteder som Tripadvisor og Booking, skriver Globes. Hotellets historie begynner i 1950 med Norman Lurie, eier av Israels første boutique hotell, Dolphin House i Shavei Tzion, som tiltrakk eliten i det israelske samfunnet, pluss ganske mange globale kjendiser. Normans sønn bestemte seg for å følge i sin fars fotspor, og ventet på en mulighet til å komme seg, skriver den israelske avisen. Hans sjanse kom i form av to gamle Tel Aviv bygninger ved 23 og 25 Nachmani St. Etter å ha brukt år på å kjøpe hver leilighet, klarte han å skaffe seg de to bygningene for et hotell, som han eier. Fra utsiden ser bygget ut akkurat som en vanlig boligbygning som har blitt renovert og restaurert. Når du kommer forbi døra, derimot, forandrer alt, skriver Globes. The Norman Hotel tilhører Small Luxury Hotel (SLH) som har 550 hoteller med opptil 75 rom. Hva disse hotellene har til felles er at de er ansett som de beste og mest populære i verden, i følge Globes. Hotellet tilbyr alle de fasiliteter som vanligvis bare er tilgjengelig i store hoteller, for eksempel en bar og to restauranter i huset: en israelsk og en japansk, sistnevnte ledet av Chef Masaki Sugisaki, eieren av Dinings Restaurant kjeden i London. Hotellet har også et treningsrom, svømmebasseng og en solterrasse. Hotellet har 50 rom i forskjellige hosting nivåer. Et av hotellets fordeler er beliggenheten nær Rothschild Boulevard og virksomhetene i sentrum av Tel Aviv.

Norman_HotelTel Avivs Norman Hotel har blitt kåret til beste boutique hotell i verden, foran kjente etablissementer som Shangri-La i Paris og kjedehoteller som Four Seasons og One and Only, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Det skjer bare ett år etter at hotellet ble åpnet. Hotellet ble valgt av to forskjellige organisasjoner, en i USA og en i London.

Utvalget var basert på meninger fra de besøkende til hotellet, gjester, bloggere, journalister og data samlet inn fra nettsteder som Tripadvisor og Booking, skriver Globes.

Hotellets historie begynner i 1950 med Norman Lurie, eier av Israels første boutique hotell, Dolphin House i Shavei Tzion, som tiltrakk eliten i det israelske samfunnet, pluss ganske mange globale kjendiser. Normans sønn bestemte seg for å følge i sin fars fotspor, og ventet på en mulighet til å komme seg, skriver den israelske avisen.

Hans sjanse kom i form av to gamle Tel Aviv bygninger ved 23 og 25 Nachmani St. Etter å ha brukt år på å kjøpe hver leilighet, klarte han å skaffe seg de to bygningene for et hotell, som han eier. Fra utsiden ser bygget ut akkurat som en vanlig boligbygning som har blitt renovert og restaurert. Når du kommer forbi døra, derimot, forandrer alt, skriver Globes.

The Norman Hotel tilhører Small Luxury Hotel (SLH) som har 550 hoteller med opptil 75 rom. Hva disse hotellene har til felles er at de er ansett som de beste og mest populære i verden, i følge Globes. Hotellet tilbyr alle de fasiliteter som vanligvis bare er tilgjengelig i store hoteller, for eksempel en bar og to restauranter i huset: en israelsk og en japansk, sistnevnte ledet av Chef Masaki Sugisaki, eieren av Dinings Restaurant kjeden i London. Hotellet har også et treningsrom, svømmebasseng og en solterrasse. Hotellet har 50 rom i forskjellige hosting nivåer. Et av hotellets fordeler er beliggenheten nær Rothschild Boulevard og virksomhetene i sentrum av Tel Aviv.