Det har lenge gått rykter om at Elton John planlegger sitt fjerde besøk i Israel, og nå er det offentliggjort, selv om forestillingen i Israel ikke har blitt offisielt annonsert, og ennå ikke er oppført på hans turnéplan, melder den israelske avisen Ynet News. Det er klart at konserten vil finne sted en gang i mai 2016 i "HaYarkon" Park i Tel Aviv. Elton John har tidligere avholdt konserter i den jødiske staten under Independence Day i 1979, og deretter i 1993 og 2010. Til journalister om å opptre i Israel sier Elton John at han aldri hadde møtt et publikum som var så engasjert og tok aktivt del i hans show. Han sier at alle deltok i sang og han var opprørt over at han på grunn av belysning var ute av stand til å se et publikum som han beskrev som "varme" og "glade". I Israel 2010    Ingen skal stoppe meg fra å komme hit

Elton_JohnDet har lenge gått rykter om at Elton John planlegger sitt fjerde besøk i Israel, og nå er det offentliggjort, selv om forestillingen i Israel ikke har blitt offisielt annonsert, og ennå ikke er oppført på hans turnéplan, melder den israelske avisen Ynet News. Det er klart at konserten vil finne sted en gang i mai 2016 i “HaYarkon” Park i Tel Aviv.

Elton John har tidligere avholdt konserter i den jødiske staten under Independence Day i 1979, og deretter i 1993 og 2010.

Til journalister om å opptre i Israel sier Elton John at han aldri hadde møtt et publikum som var så engasjert og tok aktivt del i hans show. Han sier at alle deltok i sang og han var opprørt over at han på grunn av belysning var ute av stand til å se et publikum som han beskrev som “varme” og “glade”.

I Israel 2010    Ingen skal stoppe meg fra å komme hit