Det israelske turistdepartementet har lansert en ny kampanje som oppfordrer russiske turister til å velge Israel som sitt neste feriested. Kampanjen koster 2 millioner dollar og har som mål å bringe til Israel noen av de russiske reisende som har vært borte fra Egypt etter den russiske flyulykken, og fra Tyrkia i lys av de anstrengte forholdet mellom Moskva og Ankara. Departementet tilbyr feriepakker i Det hellige land til 350 dollar for tre-fire netters opphold på bed and breakfast basis, skriver Ynet News. Ifølge turistdepartementet arbeides det med å gi nye muligheter for russiske reisebyråer som er opptatt av å avlede turisme fra Egypt og Tyrkia, og Israel er en verdig og attraktiv destinasjon for det russiske publikum, mener departementet. Blant annet jobber departementets markedsføringsteam med å tilpasse det israelske reiselivsproduktet til den russiske turistnæringen som til nå hadde valgt å feriere i nabolandene i regionen. De russiske turistene har blitt vant til all-inclusive klubber til billige priser. Turistdepartementets generaldirektøren Amir Halevi, som besøkte Russland nylig, mener likevel at det kan være positivt for de russiske turistene å bo på hoteller som de kan forlate for å gå ut i byen og besøke restauranter og fritidsaktiviteter, slik de vil kunne gjøre i Eilat og andre steder i Israel. Derfor har turoperatører i Jerusalem, Tel Aviv og Dødehavet utarbeidet en rekke fordeler og rabatter for turister som bor i deres område, inkludert gratis turer og rabatter til turiststeder og restauranter. Turistdepartementet arbeider også med hoteller i Eilat for å møte behovene til den russiske turismen, skriver Ynet News.

EilatDet israelske turistdepartementet har lansert en ny kampanje som oppfordrer russiske turister til å velge Israel som sitt neste feriested. Kampanjen koster 2 millioner dollar og har som mål å bringe til Israel noen av de russiske reisende som har vært borte fra Egypt etter den russiske flyulykken, og fra Tyrkia i lys av de anstrengte forholdet mellom Moskva og Ankara.

Departementet tilbyr feriepakker i Det hellige land til 350 dollar for tre-fire netters opphold på bed and breakfast basis, skriver Ynet News.

Ifølge turistdepartementet arbeides det med å gi nye muligheter for russiske reisebyråer som er opptatt av å avlede turisme fra Egypt og Tyrkia, og Israel er en verdig og attraktiv destinasjon for det russiske publikum, mener departementet. Blant annet jobber departementets markedsføringsteam med å tilpasse det israelske reiselivsproduktet til den russiske turistnæringen som til nå hadde valgt å feriere i nabolandene i regionen.

De russiske turistene har blitt vant til all-inclusive klubber til billige priser. Turistdepartementets generaldirektøren Amir Halevi, som besøkte Russland nylig, mener likevel at det kan være positivt for de russiske turistene å bo på hoteller som de kan forlate for å gå ut i byen og besøke restauranter og fritidsaktiviteter, slik de vil kunne gjøre i Eilat og andre steder i Israel.

Derfor har turoperatører i Jerusalem, Tel Aviv og Dødehavet utarbeidet en rekke fordeler og rabatter for turister som bor i deres område, inkludert gratis turer og rabatter til turiststeder og restauranter. Turistdepartementet arbeider også med hoteller i Eilat for å møte behovene til den russiske turismen, skriver Ynet News.