Ben Gurion flyplass i Tel Aviv er den fjerde beste flyplassen i verden totalt og en av verdens sikreste flyplasser. Det mener reiselivsmagasinet Condé Nast Traveler, som har utformet en liste over flyplasser som kvalifiserer for topp-ti, kåret av magasinets lesere. Ben Gurion kom på en fjerde plass etter Changi Airport (Singapore) og flyplassene i Hong Kong og Dubai. Ben Gurion ble blant annet rost for å være en av verdens sikreste flyplasser. Den israelske flyplassene har flere ganger vunnet priser som den beste flyplassen i Midt Østen. Ben Gurion Airport er oppkalt etter Israels første statsminister David Ben Gurion og er Israels viktigste internasjonale flyplassen i form av både passasjerer og gods. Flyplassen har i dag to hovedterminalene, etter å ha blitt renovert og utvidet i 2004.

Ben_Gurion_AirportBen Gurion flyplass i Tel Aviv er den fjerde beste flyplassen i verden totalt og en av verdens sikreste flyplasser. Det mener reiselivsmagasinet Condé Nast Traveler, som har utformet en liste over flyplasser som kvalifiserer for topp-ti, kåret av magasinets lesere. Ben Gurion kom på en fjerde plass etter Changi Airport (Singapore) og flyplassene i Hong Kong og Dubai.

Ben Gurion ble blant annet rost for å være en av verdens sikreste flyplasser. Den israelske flyplassene har flere ganger vunnet priser som den beste flyplassen i Midt Østen.

Ben Gurion Airport er oppkalt etter Israels første statsminister David Ben Gurion og er Israels viktigste internasjonale flyplassen i form av både passasjerer og gods. Flyplassen har i dag to hovedterminalene, etter å ha blitt renovert og utvidet i 2004.