Israel har foretatt en ny test av sin Arrow-3 missil. Det var en hundre prosent suksess. Israel er et av verdens svært få land som har et antirakettforsvar bestående av flere lag. Til interkontinentale raketter i atmosfæren har Israel Arrow-2 systemet. Arrow-3 systemet er utviklet til å oppfange mer enn 5 ballistiske missiler i løpet at 30 sekunder fra oppsendelse i en høyde av over 100 km. Til de små avstandene har Israel Iron Dome som med stor suksess nøytraliserte trusselen fra Hamas’s raketter i den siste Gaza-krigen i 2014. Til litt større avstander ( beregnet spesielt mof Hezbollah) har Israel et system kalt Davids slynge. Arbeidet med Arrow 3 startet for flere år siden. Se testen her.

Arrow3-150x150Israel har foretatt en ny test av sin Arrow-3 missil. Det var en hundre prosent suksess. Israel er et av verdens svært få land som har et antirakettforsvar bestående av flere lag. Til interkontinentale raketter i atmosfæren har Israel Arrow-2 systemet. Arrow-3 systemet er utviklet til å oppfange mer enn 5 ballistiske missiler i løpet at 30 sekunder fra oppsendelse i en høyde av over 100 km.

Til de små avstandene har Israel Iron Dome som med stor suksess nøytraliserte trusselen fra Hamas’s raketter i den siste Gaza-krigen i 2014. Til litt større avstander ( beregnet spesielt mof Hezbollah) har Israel et system kalt Davids slynge. Arbeidet med Arrow 3 startet for flere år siden. Se testen her.