Fire israelske programmer er blant de 10 vinnerne av den internasjonale "2015 Medica App Competition" holdt nylig i Düsseldorf, Tyskland. Førsteprisen gikk til Talkitt app, utviklet av det Israel-baserte Voiceitt selskapet. Talkitt sitt mål er å revolusjonere måten folk som har nedsatt taleevne på grunn av ulike motoriske, tale- og språkvansker kommuniserer, slik at de kan bruke det mest naturlige middelet de har, sin egen stemme. Mobile ODT kom på tredjeplass med sin Enhanced Visual Assessment (EVA) System, som brukes av opplært helsepersonell for å kunne foreta smartere visuelle livmorhalskreft screenings ved at leverandører til å administrere pasientopplysninger tar kontakt med andre for andre meninger, og henviser pasienter for forsvarlig omsorg, skriver Ynet News.. De 10 topp-plasseringene inkluderte iFeel Labs Match 3 av entreprenørene Keren og Elad Fein, som utviklet et spill som bruker en biosensor for å hjelpe astma og KOLS-pasienter til å lære å puste effektivt og bedre lungefunksjonen. "Det er en trygg måte å forbedre lungefunksjonen og gi astmapasienter en mulighet til å leve det livet de alltid har ønsket," sier Elad Fein til Ynet News. Det fjerde israelske selskapet i topp 10 var Doctome, som utvikler en innovativ telemedisin plattform som gjør at tilbudet av elektroniske medisinske tjenester blir bedre. Det gir mulighet for videosamtaler / samtaler hvor som helst i verden med leger som snakker pasientens språk, hele døgnet, 365 dager i året.

Talkitt_appFire israelske programmer er blant de 10 vinnerne av den internasjonale “2015 Medica App Competition” holdt nylig i Düsseldorf, Tyskland. Førsteprisen gikk til Talkitt app, utviklet av det Israel-baserte Voiceitt selskapet. Talkitt sitt mål er å revolusjonere måten folk som har nedsatt taleevne på grunn av ulike motoriske, tale- og språkvansker kommuniserer, slik at de kan bruke det mest naturlige middelet de har, sin egen stemme.

Mobile ODT kom på tredjeplass med sin Enhanced Visual Assessment (EVA) System, som brukes av opplært helsepersonell for å kunne foreta smartere visuelle livmorhalskreft screenings ved at leverandører til å administrere pasientopplysninger tar kontakt med andre for andre meninger, og henviser pasienter for forsvarlig omsorg, skriver Ynet News..

De 10 topp-plasseringene inkluderte iFeel Labs Match 3 av entreprenørene Keren og Elad Fein, som utviklet et spill som bruker en biosensor for å hjelpe astma og KOLS-pasienter til å lære å puste effektivt og bedre lungefunksjonen. “Det er en trygg måte å forbedre lungefunksjonen og gi astmapasienter en mulighet til å leve det livet de alltid har ønsket,” sier Elad Fein til Ynet News.

Det fjerde israelske selskapet i topp 10 var Doctome, som utvikler en innovativ telemedisin plattform som gjør at tilbudet av elektroniske medisinske tjenester blir bedre. Det gir mulighet for videosamtaler / samtaler hvor som helst i verden med leger som snakker pasientens språk, hele døgnet, 365 dager i året.