Israel lanserer en kampanje for å tiltrekke russiske turister og markedsfører landet som et alternativ til Tyrkia og Egypt, skriver Israel Hayom. Etter at et russisk charterfly ble skutt ned over Egypt og Russland har fått et dårlig forhold til Tyrkia etter at et russisk jagerfly ble skutt ned av tyrkerne, ser Israel nå en mulighet til å få tak i turister som alternativt ville reist til enten Tyrkia eller Egypt. Etter at Tyrkia skjøt ned det russiske jagerflyet har Russland innført sanksjoner mot Tyrkia som inkluderer et forbud mot salg av pakketurer. Samtidig er det stans i chartertrafikken til Egypt. Begge land tiltrekke seg normalt flere millioner russiske turister hvert år. Restriksjonene skaper nye muligheter for israelske turoperatører. Israels turistminister, Yariv Levin, sier til Israel Hayom at hans land tilbyr to typer turer til russerne, en sol- og badeferie til Rødehavsbyen Eilat, som man tror vil bli en god erstatning for russere som er vant til å reise på charterturer til de egyptiske Rødehavsdestinasjonene, og pakketurer som inkluderer stopp i Jerusalem, Tel Aviv og ved Dødehavet. "Vi håper å se en strøm av turister så tidlig som i de neste ukene," sier han. Turistministeren sier at kampanjen inkluderer tradisjonell reklame, partnerskap med russiske turoperatører og å bringe russiske kjendiser til Israel for å «spre ordet». Kampanjen fokuserer på Israels mildvær, religiøse og historiske severdigheter, samt strender og natteliv, og det store antallet russisktalende innvandrere fra det tidligere Sovjetunionen. "Russiske turister i Israel føler seg virkelig hjemme og kan spørre og snakke og motta informasjon på russisk uten problem," sier han. Ilanit Melchior, turistdirektør ved Jerusalem Development Authority, sier at anslagsvis 450.000 russiske turister besøker Israel hvert år, og hun håper kampanjen vil øke dette tallet med 10%.

Eilat2Israel lanserer en kampanje for å tiltrekke russiske turister og markedsfører landet som et alternativ til Tyrkia og Egypt, skriver Israel Hayom. Etter at et russisk charterfly ble skutt ned over Egypt og Russland har fått et dårlig forhold til Tyrkia etter at et russisk jagerfly ble skutt ned av tyrkerne, ser Israel nå en mulighet til å få tak i turister som alternativt ville reist til enten Tyrkia eller Egypt.

Etter at Tyrkia skjøt ned det russiske jagerflyet har Russland innført sanksjoner mot Tyrkia som inkluderer et forbud mot salg av pakketurer. Samtidig er det stans i chartertrafikken til Egypt. Begge land tiltrekke seg normalt flere millioner russiske turister hvert år. Restriksjonene skaper nye muligheter for israelske turoperatører.

Israels turistminister, Yariv Levin, sier til Israel Hayom at hans land tilbyr to typer turer til russerne, en sol- og badeferie til Rødehavsbyen Eilat, som man tror vil bli en god erstatning for russere som er vant til å reise på charterturer til de egyptiske Rødehavsdestinasjonene, og pakketurer som inkluderer stopp i Jerusalem, Tel Aviv og ved Dødehavet. “Vi håper å se en strøm av turister så tidlig som i de neste ukene,” sier han.

Turistministeren sier at kampanjen inkluderer tradisjonell reklame, partnerskap med russiske turoperatører og å bringe russiske kjendiser til Israel for å «spre ordet». Kampanjen fokuserer på Israels mildvær, religiøse og historiske severdigheter, samt strender og natteliv, og det store antallet russisktalende innvandrere fra det tidligere Sovjetunionen. “Russiske turister i Israel føler seg virkelig hjemme og kan spørre og snakke og motta informasjon på russisk uten problem,” sier han.

Ilanit Melchior, turistdirektør ved Jerusalem Development Authority, sier at anslagsvis 450.000 russiske turister besøker Israel hvert år, og hun håper kampanjen vil øke dette tallet med 10%.