Fotballens største stjernen Cristiano Ronaldo har ifølge portugisiske medier betalte betalt 19 millioner euro for en business jet laget av Israel Aerospace Industries. Real Madrid-stjernen Ifølge den spanske avisen Correo da Manha brukte Ronaldo sitt nye privatfly på en reise mellom Madrid og London bare dager etter at han kjøpte flyet i midten av november. Cristiano Ronaldo sitt nye privatfly er av typen Gulfstream G200. Det er designet av Israel Aerospace Industries og var opprinnelig kjent som IAI Galaxy. Israel Aerospace Industries oppdatert tomotors jetflyet i 2011 til G280. G200 kan ta opp til 12 personer - 10 passasjerer og to piloter. Det har et kjøkken og to bad.

fly_RonaldoFotballens største stjernen Cristiano Ronaldo har ifølge portugisiske medier betalte betalt 19 millioner euro for en business jet laget av Israel Aerospace Industries. Real Madrid-stjernen Ifølge den spanske avisen Correo da Manha brukte Ronaldo sitt nye privatfly på en reise mellom Madrid og London bare dager etter at han kjøpte flyet i midten av november.

Cristiano Ronaldo sitt nye privatfly er av typen Gulfstream G200. Det er designet av Israel Aerospace Industries og var opprinnelig kjent som IAI Galaxy. Israel Aerospace Industries oppdatert tomotors jetflyet i 2011 til G280. G200 kan ta opp til 12 personer – 10 passasjerer og to piloter. Det har et kjøkken og to bad.