Den skotsk sangeren, låtskriveren og gitaristen Donovan kommer til Israel for en konsert denne vinteren, skriver Ynet News. Konserten med den poplære 60-tallsartisten vil bli avholdt den 15. januar i Gesher Theater i Jaffa. Donovan har besøkt Israel en gang tidligere, men det er helt tilbake til 1979. Født Donovan Philips Leitch er Donovan regnet som en av de mest populære sangerne og låtskriverne i britisk musikk. "Catch the Wind" fra 1965 er udødelig. Donovans stil minner mye om Bob Dylan, og selv om han ikke nådde Bob Dylans unike popularitet har Donovan påvirket ganske mange ikoniske band, skriver Ynet News. Artister som The Flaming Lips og Sharon Van Etten ga nylig ut en hyllestalbum tilegnet den skotske artisten.

DonovanDen skotsk sangeren, låtskriveren og gitaristen Donovan kommer til Israel for en konsert denne vinteren, skriver Ynet News. Konserten med den poplære 60-tallsartisten vil bli avholdt den 15. januar i Gesher Theater i Jaffa. Donovan har besøkt Israel en gang tidligere, men det er helt tilbake til 1979.

Født Donovan Philips Leitch er Donovan regnet som en av de mest populære sangerne og låtskriverne i britisk musikk. “Catch the Wind” fra 1965 er udødelig.

Donovans stil minner mye om Bob Dylan, og selv om han ikke nådde Bob Dylans unike popularitet har Donovan påvirket ganske mange ikoniske band, skriver Ynet News. Artister som The Flaming Lips og Sharon Van Etten ga nylig ut en hyllestalbum tilegnet den skotske artisten.