Den israelske byen Netanya ligger ved Middelhavet og har flotte badestrender. Enkelte steder går bølgene høye og er godt egnet til surfing. Nå har verdensorganisasjonen for profesjonelle surfere, World Surf League (WSL), kunngjort et større arrangement avholdt på Netanyas hvite strand, Kontiki Beach fra 16 til 27 januar. De 34 beste surferne i verden vil delta og konkurrerer om tittelen verdensmester i en rekke konkurranser som foregår i eksotiske steder. I Netanya vil de konkurrere om 10 billetter til hovedrunden, skriver Ynet News. Netanya ble valgt som vert for konkurransen etter at Israel Surfing Association foreslo den lokale stranden for den internasjonale foreningen. Kontiki Beach ble valgt etter at eksperter mente at stranden er i stand til å skape egnede bølger for surfing. Surfere som kommer til Israel er også forventet å reise rundt i landet, og noen av dem har allerede begynt bestiller hotellrom i Netanya, skriver den israelske avisen. "Det er alltid spennende å ta QS-serien til nye steder," sier WSL Europe Tour Manager Rob Gunning. "Etter å ha hatt surfere fra Israel med i konkurranser i våre europeiske arrangementer for så mange år, er det flott for de lokale surferne å ha et arrangement iscenesatt i sitt eget land." "Vi er svært glade for å være vertskap for en internasjonal surfekonkurranse med profesjonelle utøvere i byen vår, og håper på gode bølger. Vi er alle fylt med stolthet over at konkurransen avholdes her," sier byens ordfører Miriam Feirberg,

Netanya_surfingDen israelske byen Netanya ligger ved Middelhavet og har flotte badestrender. Enkelte steder går bølgene høye og er godt egnet til surfing. Nå har verdensorganisasjonen for profesjonelle surfere, World Surf League (WSL), kunngjort et større arrangement avholdt på Netanyas hvite strand,
Kontiki Beach fra 16 til 27 januar.

De 34 beste surferne i verden vil delta og konkurrerer om tittelen verdensmester i en rekke konkurranser som foregår i eksotiske steder. I Netanya vil de konkurrere om 10 billetter til hovedrunden, skriver Ynet News.

Netanya ble valgt som vert for konkurransen etter at Israel Surfing Association foreslo den lokale stranden for den internasjonale foreningen. Kontiki Beach ble valgt etter at eksperter mente at stranden er i stand til å skape egnede bølger for surfing. Surfere som kommer til Israel er også forventet å reise rundt i landet, og noen av dem har allerede begynt bestiller hotellrom i Netanya, skriver den israelske avisen.

“Det er alltid spennende å ta QS-serien til nye steder,” sier WSL Europe Tour Manager Rob Gunning. “Etter å ha hatt surfere fra Israel med i konkurranser i våre europeiske arrangementer for så mange år, er det flott for de lokale surferne å ha et arrangement iscenesatt i sitt eget land.”

“Vi er svært glade for å være vertskap for en internasjonal surfekonkurranse med profesjonelle utøvere i byen vår, og håper på gode bølger. Vi er alle fylt med stolthet over at konkurransen avholdes her,” sier byens ordfører Miriam Feirberg,