Det amerikanske rockebandet Eagles of Death Metal som spilte under konserten som ble angrepet av islamistiske terrorister i Paris fredag kveld, hadde en kort opptreden på Tel Avivs Barby Club i juli. Før de reiste fikk de sterke oppfordringer fra Pink Floyd-frontmannen Roger Waters om å boikotte Israel. Jesse Hughes i Eagles of Death Metal ga Waters svar på tiltale. Han sendte tilbake en kort mail på to ord: "Fuck you". Under konserten i Israel fortalte Jesse Hughes publikum at bandet hadde fått et brev fra tidligere Pink Floyd-frontmannen Roger Waters, som ba dem om ikke å opptre i landet. "Og dere vil vite hva jeg skrev tilbake? To ord: Fuck you. Det er ikke ingen skal holde meg vekke fra mine folk her i Tel Aviv" sa Hughes. Eagles of Death Metal har lovet å komme tilbake til Israel for en større konsert til neste sommer, skriver den israelske avisen Ynet News. Da blir det uten tre av besetningsmedlemmene, De ble drept under terrorangrepet.

EaglesofDeathMetalDet amerikanske rockebandet Eagles of Death Metal som spilte under konserten som ble angrepet av islamistiske terrorister i Paris fredag kveld, hadde en kort opptreden på Tel Avivs Barby Club i juli. Før de reiste fikk de sterke oppfordringer fra Pink Floyd-frontmannen Roger Waters om å boikotte Israel.

Jesse Hughes i Eagles of Death Metal ga Waters svar på tiltale. Han sendte tilbake en kort mail på to ord: “Fuck you”.

Under konserten i Israel fortalte Jesse Hughes publikum at bandet hadde fått et brev fra tidligere Pink Floyd-frontmannen Roger Waters, som ba dem om ikke å opptre i landet. “Og dere vil vite hva jeg skrev tilbake? To ord: Fuck you. Det er ikke ingen skal holde meg vekke fra mine folk her i Tel Aviv” sa Hughes.

Eagles of Death Metal har lovet å komme tilbake til Israel for en større konsert til neste sommer, skriver den israelske avisen Ynet News. Da blir det uten tre av besetningsmedlemmene, De ble drept under terrorangrepet.