Enrique Iglesias er tilbake i Israel for å utføre to konserter i Tel Aviv i desember. Den latinske sangsensasjonen besøkte sist Israel juni 2011. Enrique er den 40 år gamle sønnen til Julio Iglesias og er en av de mest populære sangerne i verden med utallige spanske og engelske heat på samvittigheten, skriver arrangøren. Iglesias fikk sitt gjennomslag på musikkscenen på midten av 1990-tallet, og etter 1997 har han solgt 17 millioner spanskspråklige album og vant 1996 Grammy for beste Latin Performer. Det var bare begynnelsen. Etter det begynte han å gi ut album spilt inn på engelsk, og slo gjennom på verdensbasis i 1999 med albumet Enrique. Siden da har han vekslet mellom engelske og spanske album. Enrique Iglesias planlegger å opptre på Yad Eliyahu Arena i Tel Aviv 16. desember og 22. desember.

Enrique_IglesiasEnrique Iglesias er tilbake i Israel for å utføre to konserter i Tel Aviv i desember. Den latinske sangsensasjonen besøkte sist Israel juni 2011. Enrique er den 40 år gamle sønnen til Julio Iglesias og er en av de mest populære sangerne i verden med utallige spanske og engelske heat på samvittigheten, skriver arrangøren.

Iglesias fikk sitt gjennomslag på musikkscenen på midten av 1990-tallet, og etter 1997 har han solgt 17 millioner spanskspråklige album og vant 1996 Grammy for beste Latin Performer. Det var bare begynnelsen. Etter det begynte han å gi ut album spilt inn på engelsk, og slo gjennom på verdensbasis i 1999 med albumet Enrique. Siden da har han vekslet mellom engelske og spanske album.

Enrique Iglesias planlegger å opptre på Yad Eliyahu Arena i Tel Aviv 16. desember og 22. desember.