Bare dager etter at Scandinavian Airlines besluttet å avslutte sin rute fra København til Tel Aviv lanserte det britiske lavprisflyselskap easyJet en ny rute til den nederlandske hovedstaden Amsterdam. Det britiske lavprisselskapet har fløyet på Israel i seks år og brakt to millioner passasjerer mellom de to landene, skriver Ynet News. Den første easyJet flyet på den nye ruten tok av på mandag. Selskapet tilbyr nå flygninger mellom Israel og den nederlandske hovedstaden på mandager, onsdager og lørdager. Så mange som fire flyselskaper er allerede aktive på samme rute - El Al, KLM, Transavia og Arkia - og det er en konstant etterspørsel etter ekstra seter. Rundt 298 000 passasjerer har fløyet på Amsterdam-Tel Aviv ruten siden begynnelsen av året, en 4,27 prosent økning fra samme periode i 2014, skriver Ynet News. EasyJet begynte å selge billetter for den nye ruten for flere måneder siden for 50 euro fra Tel Aviv og 46,49 euro fra Amsterdam. Prisene inkluderer ikke bagasjen, tildelt sete eller mat. Neil Slaven, easyJet kommersielle leder som er ansvarlig for ruten til Israel, sier til Ynet News at selskapet er veldig fornøyd med antallet bestillinger på den nye ruten til Amsterdam, og at belegg på flygingene er utover forventningene. EasyJet, som ble grunnlagt for 20 år siden, startet å fly til Israel for seks år siden med fly til London Luton Airport. Gjennom årene har flyselskapet økt antall destinasjoner som tilbys fra Israel til Europa og opererer i dag fly til London Gatwick Airport, Manchester, Basel, Geneve, Roma, Berlin, Paris, Milano og nå Amsterdam. Siden selskapet startet sin virksomhet i Israel og frem til slutten av september 2015 fraktet selskapet nær to millioner (1,992,270) passasjerer og er nå det nest mest aktive internasjonale flyselskapet i landet etter Turkish Airlines. I tillegg driver det fly fra Israel til flere destinasjoner enn noen andre utenlandske flyselskaper.

easyJetBare dager etter at Scandinavian Airlines besluttet å avslutte sin rute fra København til Tel Aviv lanserte det britiske lavprisflyselskap easyJet en ny rute til den nederlandske hovedstaden Amsterdam. Det britiske lavprisselskapet har fløyet på Israel i seks år og brakt to millioner passasjerer mellom de to landene, skriver Ynet News.

Den første easyJet flyet på den nye ruten tok av på mandag. Selskapet tilbyr nå flygninger mellom Israel og den nederlandske hovedstaden på mandager, onsdager og lørdager.

Så mange som fire flyselskaper er allerede aktive på samme rute – El Al, KLM, Transavia og Arkia – og det er en konstant etterspørsel etter ekstra seter. Rundt 298 000 passasjerer har fløyet på Amsterdam-Tel Aviv ruten siden begynnelsen av året, en 4,27 prosent økning fra samme periode i 2014, skriver Ynet News.

EasyJet begynte å selge billetter for den nye ruten for flere måneder siden for 50 euro fra Tel Aviv og 46,49 euro fra Amsterdam. Prisene inkluderer ikke bagasjen, tildelt sete eller mat.

Neil Slaven, easyJet kommersielle leder som er ansvarlig for ruten til Israel, sier til Ynet News at selskapet er veldig fornøyd med antallet bestillinger på den nye ruten til Amsterdam, og at belegg på flygingene er utover forventningene.

EasyJet, som ble grunnlagt for 20 år siden, startet å fly til Israel for seks år siden med fly til London Luton Airport. Gjennom årene har flyselskapet økt antall destinasjoner som tilbys fra Israel til Europa og opererer i dag fly til London Gatwick Airport, Manchester, Basel, Geneve, Roma, Berlin, Paris, Milano og nå Amsterdam.

Siden selskapet startet sin virksomhet i Israel og frem til slutten av september 2015 fraktet selskapet nær to millioner (1,992,270) passasjerer og er nå det nest mest aktive internasjonale flyselskapet i landet etter Turkish Airlines. I tillegg driver det fly fra Israel til flere destinasjoner enn noen andre utenlandske flyselskaper.