EU diskuterer merking av produkter laget på Vestbredden, slik at forbrukerne kan boikotte dem. Det vil ikke få noen nevneverdige konsekvenser for den israelske økonomien, mener Israels viseutenriksminister Tzipi Hotovely. De israelske bedriftene kan oftest lett flytte til Israel. Derimot kan det for store personlige konsekvenser for over 10 000 palestinere som risikere å miste sitt livsgrunnlag. Hotovely talte til journalister i Barkan Industrial zone i Samaria, der tusenvis av palestinere er ansatt. "Alle som ønsker å se et rolig Midtøsten må stimulere til en felles økonomi, og det er derfor etter mitt syn at dette stedet er et symbol på vår evne til å leve sammen side om side," sa Hotovely.

Palestinske_arbeidereEU diskuterer merking av produkter laget på Vestbredden, slik at forbrukerne kan boikotte dem. Det vil ikke få noen nevneverdige konsekvenser for den israelske økonomien, mener Israels viseutenriksminister Tzipi Hotovely. De israelske bedriftene kan oftest lett flytte til Israel. Derimot kan det for store personlige konsekvenser for over 10 000 palestinere som risikere å miste sitt livsgrunnlag.

Hotovely talte til journalister i Barkan Industrial zone i Samaria, der tusenvis av palestinere er ansatt. “Alle som ønsker å se et rolig Midtøsten må stimulere til en felles økonomi, og det er derfor etter mitt syn at dette stedet er et symbol på vår evne til å leve sammen side om side,” sa Hotovely.